Kaassouffle Camembert

4
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Prak met een vork de kaas fijn met de eierdooiers. Roer de ham en de champignons door de kaas en breng op smaak met wat zout en paprikapoeder. Klop de eiwitten stijf en spatel deze door het kaasmengsel. Breng het over in een kleine beboterde vuurvaste schotel en laat het een mooie kleur krijgen in een matig warme oven.

Kaassouffle Camembert is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Gepofte uiensoep met kaastompoesjes en cresson
2 uur- Voorgerecht
Bekijk recept
Camembert met verrassing
Voorgerecht
Bekijk recept
Normandische hapjes
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Camembert uit de oven met rozemarijn
35 min Bijgerecht
Bekijk recept

Kaassouffle Zonder Fratsen
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
DE ECHTE HOLLANDSE KAASSOUFFLE
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Kaassouffle
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kaassouffle
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept