Camembert met verrassing

4
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op thermostaatstand 6 (180°C).
  • 2 Neem de camembert uit het papier en leg ‘m in het houten deksel van de verpakking. Snij een hoedje uit de bovenkant van de kaas, maar laat een rand van 1 cm zitten. Vul het kuiltje met de pijnboompitten en de in kleine blokjes gesneden appel. Leg er de korst terug op. Bedek met een vierkant stuk bakpapier en wikkel alles in een dubbel vel aluminiumfolie.
  • 3 Laat 20 minuten in de oven bakken (of in de nog warme houtskool aan het einde van de barbecue).
  • 4 Serveer meteen met stukjes brood om in de warme kaas te dippen.

Camembert met verrassing is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Vanillevijgen op brandewijn
5 min
Bekijk recept
Vitaminebox - knapperig
15 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Roodbaars met parelcouscous en gepofte tomatensaus
2 uur-
Bekijk recept
Antonio Carluccio’s reuzenravioli met verrassing
1uur- Voorgerecht
Bekijk recept

Gepofte uiensoep met kaastompoesjes en cresson
2 uur- Voorgerecht
Bekijk recept
Normandische hapjes
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Camembert uit de oven met rozemarijn
35 min Bijgerecht
Bekijk recept
Bladerdeegpasteitjes met camembert en appel
20 min Voorgerecht
Bekijk recept