Kaassouffle

4
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

ALGEMENE WERKWIJZE: Bereid een dikke witte saus, voeg er onder goed roeren de eierdooiers aan toe. Meng er dan de vulling onder. Breng op smaak. Doe er tenslotte het stijfgeslagen eiwit onder. Vul een beboterde vuurvaste kom tot 3/4 hoogte. Laat in een matig warme oven 175 graden rijzen en kleuren in 40 minuten voor een grote kom.

Kaassouffle is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Kaassouffle Uit De Savoie
Langer dan 1 uur - Voorgerecht
Bekijk recept
Kaassouffle Zonder Fratsen
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
DE ECHTE HOLLANDSE KAASSOUFFLE
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Kaassouffle
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kaassouffle Uit De Savoie
Langer dan 1 uur - Voorgerecht
Bekijk recept
Kaassouffle Zonder Fratsen
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
DE ECHTE HOLLANDSE KAASSOUFFLE
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Kaassouffle
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept