Kaassouffle Uit De Savoie

6
Langer dan 1 uur -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Splits de eieren in dooiers en witten. Roer de dooiers van het vuur af een voor een door de saus en laat deze afkoelen. Verwarm de overn voor tot 175 graden (gasovenstand 3) Klop een stevig schuim van de eiwitten met een snufje zout.Spatel het schuim luchtig door de afgekoelde kaassaus en breng deze op smaak met peper. Zet de ovenschaal mt het klontje boter in de oven tot de boter gesmolten is, beweeg de schaal zodat dea boter over de bodem uitloopt en schep de luchtige kaassaus erin. Bak de gratin 35-40 minuten in de oven.

Kaassouffle Uit De Savoie is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Fondue Savoyarde
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Savoie-taart
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Pannenkoeken uit de Savoie
35 min Lunchgerecht
Bekijk recept
Tartiflette
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kaassouffle Zonder Fratsen
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
DE ECHTE HOLLANDSE KAASSOUFFLE
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Kaassouffle
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kaassouffle
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept