Camembert uit de oven met rozemarijn

4
35 min
Bijgerecht
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 180 °C. Neem de camembert uit het doosje en verwijder de verpakking. Snijd de witte bovenkant eraf. Bedruppel de kaas met wat olijfolie, bestrooi met grof zeezout en versgemalen peper en verdeel de naalden van de rozemarijn erover. Zet het kaasje 20-25 min. in de hete oven tot hij goudbruin is en bubbelt. Lekker met geroosterd brood, grissini (Italiaanse soepstengels) of radijs.

Camembert uit de oven met rozemarijn is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Gepofte uiensoep met kaastompoesjes en cresson
2 uur- Voorgerecht
Bekijk recept
Ovenpasta met frisse ricotta
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ovenkrieltjes
2 min Bijgerecht
Bekijk recept
Tilapia in rozemarijnmarinade
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gepofte uiensoep met kaastompoesjes en cresson
2 uur- Voorgerecht
Bekijk recept
Camembert met verrassing
Voorgerecht
Bekijk recept
Normandische hapjes
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Bladerdeegpasteitjes met camembert en appel
20 min Voorgerecht
Bekijk recept