GEITENKAAS MET HONING, PIJNBOOMPITTEN EN RUCOLA

2
0-10 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Maak een dressing van 3 eetl walnootolie, 1 eetl frambozenazijn en 1 eetl honing. Rooster 2 eetl pijnboompitten goudbruin in een licht ingevette koekenpan. Zet 12 plakken zachte geitenkaas 2 minuten onder een hete grill. Verdeel de dressing over de lepels. Leg op elke lepel 1 blaadje rucola en een plakje geitenkaas. Garneer met geroosterde pijnboompitten en ? theel honing.

GEITENKAAS MET HONING, PIJNBOOMPITTEN EN RUCOLA is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Volkoren pasta pesto
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spaghetti met geroosterde tomaten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Konijnenbout met geroosterde aardpeertjes en rucola
150 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rucolasoep
Bekijk recept

Kruidige pasta met geitenkaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Koud avocadosoepje met geitenkaas
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Koolrabitaartje met geitenkaas en appel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zomersalade met Hollandse geitenkaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept