Tomaten Gevuld Met Pikante Rijst

30-60 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snijd een rondje om de steelaanzet van elke tomaat en licht er een hoedje uit. Haal het binnenste en de zaden er met een puntige theelepel uit. Vul de tomaten met de rijst en zet de hoedjes terug. Schik ze in een ondiepe vuurvaste schaal en bak ze 30 minuten in een voorverwarmde oven bij 180 graden C.(gaststand 4), of tot de tomaten zacht zijn. Houd ze in de gaten zodat ze niet te snel uit elkaar vallen.

Tomaten Gevuld Met Pikante Rijst is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Gebakken rijst met ananas
40 min Bijgerecht
Bekijk recept
Rijst met courgette en mozzarella (baby 12-18 maanden)
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fruitige kerriegehaktballetjes met gele rijst
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rijst met ballen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Pasta met tomaten-vissaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Eiersalade met cherry tomaten
20 min
Bekijk recept
Tomaten-currydip
5 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gegrilde zalm met tomaten-olijvensalade
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept