63 recepten met varkensschnitzel
2 eetlepels olijfolie 200 gram varkensschnitzelin dunne reepjes 1 teentje knoflook 50 gram shiitakein plakjes 4 eetlepel droge witte wijn 1 dl creme fraiche 1 theelepel dijonmosterd 1 theelepel grove mosterd 1 theelepel fijngesneden verse dragon. Wok... bekijk recept »
- 400 gr varkensschnitzel - 1 theel kerriepoeder - 1 blikje ananas ( 4 schijven) - 100 gr verse roomkaas - 3 eetl olijfolie - 1 1/2 dl melk - 1/2 runderbouillon tablet - 2 theel maizena - peper - zout - 1 eetl fijngehakte bieslookpeterselie en/of kap... bekijk recept »
? 1 Varkensschnitzel ? ? eetlepel olie ? 1 tomaat ? 3 lenteuitjes ? 3 eetlepels zure room ? ? theelepel knoflookpoeder ? 3 eetlepels geraspte kaas (belegen) ? snufje zout ? snufje peper Bakkerel het vlees: verwarm een (anti-aanbak)pan even voor op e... bekijk recept »
350 gr snelkookrijst zoutpeper 1/2 theel saffraanpoeder of koenjit 400 gr kalkoen- of varkensschnitzel 4 stengels bleekselderij 150 gr verse of diepvriespeultjes 25 gr boter 3 eetl olie 50 gr gele rozijnen 1 blik (ca 400 gr) mangoschijfjes ca. 1 mesp... bekijk recept »
350 g rijstpeperzout? theelepel saffraanpoeder of koenjit (geelwortel)400 g kalkoen- of varkensschnitzel4 stengels bleekselderij150 g verse of diepvries- peultjes25 g boter3 eetlepels olie50 g gele rozijnen1 blik (400 g) mangoschijfjesca. 1 mespuntje... bekijk recept »
Voor 4 personen: 500 gram kalkoenfilet 3 eetlepels wokolie 2 teentjes knoflook 1 (rode) ui 1 sinaasappel stukje gemberwortel van 3 cm 4 bosuitjes 200 gram kastanjechampignons 400 gram Chinese kool 2 eetlepels tomatenketchup 2 eetlepels ketjap manis e... bekijk recept »
1 pak woknoedels a 250 g (Conimex) 3 el wokolie (Conimex) 400 g varkensschnitzelin dunne reepjes 250 g peultjesschoongemaakt 250 g kastanjechampignonsin vieren 200 g tauge (C1000 Vers) ? 7 el Conimex woksauszoete soja 2 el geroosterde sesamzaadjes 2 ... bekijk recept »
250 gram varkensschnitzel (ongepaneerd)1 sjalotje of kleine ui75 gram champignons25 gram boter1 eetlepel bloem1 deciliter droge witte wijn1 deciliter slagroom1 eetlepel fijn gehakte peterseliepeper en zout Snijd het vlees in smalle reepjes (ca. 4cm l... bekijk recept »
2 blikjes gepelde tomaten bosje peterselie wat verse oregano 1 ui 1 teen knoflook 3 ons varkensschnitzel 100 gram serranoham 2 el hazelnoten 2 el pijnboompitjes olijfolie 1 blikje tomatenpuree 1 bouillonblokje 1 el paprikapoeder mild 350 gram spahett... bekijk recept »
Per persoon ongeveer 250 gram vlees / vis. 200 gram rundergehakt 150 gram varkensschnitzel 250 gram kipfilet 200 gram biefstuk 100 gram zalmfilet 100 gram kabeljauwfilet 1 ei een beetje bloem paneermeel 1 rode peper chili-kruiden 1 rode ui 1... bekijk recept »