Italiaanse Vleesfondue

4
30-60 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Meng in een keukenmachine het gehakt met de knoflook,ui en salami.Voeg zout en peper naar smaak toe.Maak er kleine balletjes van, ter grootte van een walnoot,en leg ze op een schal.Bestrooi de blokjes kip met de oregano, zout en peper en wikkel om elk blokje een reepje spek.Leg de stukjes kip op een schaal. Leg op elk reepje schnitzel een blaadje salie en rol de reepjes op.Rijg de rolletjes alvast aan de vleesspiezen en leg ze op een schaal.Snij d courgette in plakjes en wikkel er een reepje rauwe ham omheen.Leg ook de courgettehapjes op een schaal.Maak de olijf oliegoed heet in eenvleesfonduepan. Controleer met stukje brood. Zet de hete olie op tafel op een brander. Laat iedereen aan tafel de hapjes aan spiesen rijgen en in de olie gaar bakken.

Italiaanse Vleesfondue is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Gevarieerde Vleesfondue
20-30 min -
Bekijk recept
Vleesfondue met drie sausjes
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Moederdagrecept Traditionele Vleesfondue
Langer dan 2 uur -
Bekijk recept

Italiaanse verrassingsballetjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Italiaanse aardappelsalade
30 min-
Bekijk recept
Italiaanse sinaasappeltrifle
85 min- Nagerecht
Bekijk recept
Italiaanse plaattaart
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept