Schnitzelreepjes In Romige Ananassaus

4
10-20 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bereiden: Verhit een wok of braadpan op hoog vuur. Schenk de olie daarin en laat deze heet worden. Bak het vlees al omscheppende snel lichtbruin. Schep het met een schuimspaan op een bord. Schenk het ananassap en de melk in de wok of braadpan en voeg de roomkaas en het bouillontablet toe. Roer alles tot een gladde saus. Schep de stukjes vlees en ananas door de saus en laat het gerecht zachtjes 3 min. sudderen. Roer de maizena met 2 eetl. water glad en bind hiermee al roerende de saus. Breng op smaak met peper en zout en roer de kruiden of 1 van de kruiden erdoor. Direct serveren, lekker met pasta en sperzieboontjes of doperwtjes.

Schnitzelreepjes In Romige Ananassaus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Tropisch toetje
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Botersla met aardappel-kerriesalade
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groenteburger met kerrie-mangosaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Dekselse wafels
45 min Nagerecht
Bekijk recept

Vega-quesadilla
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met schnitzelreepjes en kaassaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paddestoelenragout met schnitzelreepjes
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Snelle Geschnetzeltes
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept