Geroosterde tilapia met sjalottencompote

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Begin met de sjalottencompote. Verhit de boter met de olie en fruit hierin de sjalotjes, rode ui en knoflook zonder deze te laten kleuren. Voeg de andere ingrediënten voor de compote toe en stoof zachtjes zonder deksel 15-20 minuten zodat het vocht iets verdampt. Roer af en toe. Laat de compote iets afkoelen. Meng voor de tilapia zout, peper, balsamicoazijn en olie. Wrijf de visfilets hiermee in en laat even intrekken. Verhit een grillpan en rooster de vis aan beide kanten 2-3 minuten. Serveer de sjalottencompote bij de vis.
  • 2 Tilapia kan worden vervangen door ongepaneerde kalfs- of varkensschnitzel. Rooster deze 4-5 minuten per kant.

Geroosterde tilapia met sjalottencompote is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Gebraden lamsrib met meiknolletjes, sjalottencompote ...
Bekijk recept
Notenpate Op Witlofsalade Met Sjalottencompote
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Roggebrood Met Brie En Sjalottencompote
20-30 min -
Bekijk recept
Notenpate Op Witlofsalade Met Sjalottencompote
10-20 min -
Bekijk recept

BBQ speklappen met geroosterde zoete aardappel
45 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geroosterde Italiaanse worstjes en groenten
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sandwich ham met geroosterde tomaat
20 min
Bekijk recept
Spaghetti met geroosterde tomaten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept