209 recepten met zeewolf
4 zeewolffilets van 150g1 limoen2 bosuitjes1 rode peper1 rijpe mango3 el fijngehakte korianderzoutversgemalen peper,olijfolie Voorbereiding Boen de limoen schoon en rasp de schil er dun af. Pers de limoen uit. Wrijf de zeewolffilets in met 1 el limoe... bekijk recept »
4 stukken zeewolffilet van ca. 150 g 200 g zeekraal 1/2 citroen (uitgeperst) 1 eetlepel zwarte peperkorrels 3 eetlepels bloem 2 eetlepels Chinese vijfkruidenpoeder zout 4 eetlepels olie voor de salsa: 4 tomaten (ontveld en zonder zaadjes) 5 bolletje... bekijk recept »
1 teentje knoflook,6 muntblaadjesmespunt komijnpoeder1/2 thhel.roosmarijn1/2 theel.paprikapoeder2 eetl.olie2 theel. ciroensapzout,peper4 moten zeewolf Erwarm de grill op de hoogste stand. Grilleer de vis in ca. 10 min. gaar. bekijk recept »
150 g zeewolffilet, 2 dl droge witte wijn, 1 dl water, 1/4 kleine ui, versgemalen peper (groen), 1 dessertlepel &primegrasboterkruiden&prime (o.a. klaverdilleoostindische kerslavas,gedroogd), 1/2 klein bakje creme fraiche. Laat de stukken vis 10 min.... bekijk recept »
600 g zeewolffilet 10 dunne plakjes chorizo 20 blaadjes verse salie zout olijfolie Rijg de stukjes vis, de halve plakjes worst en de blaadjes salie aan 4 lange spiezen. (Gedroogde salie wordt over de spiezen gestrooid.) Strooi wat zout over de sp... bekijk recept »
4 barbecue-spiezen 600 g zeewolffilet in 24 stukjes 10 plakjes chorizogehalveerd 20 blaadjes verse salie zout (olijf-)olie 1. Rijg de stukjes vis, de halve plakjes chorizo en de blaadjes salie aan de spiezen 2. Bestrooi de spiezen met een beetje zout... bekijk recept »
4 zeewolffilets van 150 g alternatief: zeebaarstilapianijlbaars 1 limoen 2 bosuitjes 1 rode peper 1 rijpe mango 3 eetlepels fijngehakte koriander (vers of diepvries van Daregal) zoutversgemalen peper Snijd de bosuitjes in dunne ringetjes. Verwijder d... bekijk recept »
- 600 g zeewolffilet (diepvries) - 400 g bladspinazie in porties (diepvries) - 200 g tomatenblokjes - 4 rode of gele paprika's - 200 g mascarpone - 100 g gemalen gruyèrekaas - 2 dl room - 1 th lepel paprikapoeder - 1 th lepel kerriepoeder ma... bekijk recept »
1 teentje knoflook6 muntblaadjesmespunt komijnpoeder1/2 tl rozemarijn1/2 tl paprikapoeder2 el olijfolie2 tl citroensapzoutpeper4 moten zeewolf a 200 gram. Verwarm de grill op de hoogste stand. Grilleer de vis in ca 10 minuten gaar. Lekker met ANANASS... bekijk recept »
4 st. zeewolffilet van 80 gr. 1 rode grapefruit/suiker 4 opperdoezer/nicola aardappel 4 blad verse laurier/1 teen knoflook/theel. zeezout/1 citroen 2 dl kippenbouillon/olijfolie 1 prei roomboter Kook de aardappel in de schil met laurier, knoflook en... bekijk recept »