Recepten met kreeft

246 recepten met kreeft

Kreeft

Kreeft Kreeften zijn schaaldieren die tot de decapodenfamilie behoren. Ze hebben een hard exoskelet, tien poten en een paar scharen. Kreeften zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten, en worden over de hele wereld gegeten. Kreeften zijn een goede bron van eiwitten, vitamines en mineralen. Ze bevatten ook omega-3-vetzuren, die goed zijn voor de gezondheid van het hart en de hersenen.

Valentijnrecept Kreeft Met Citroen

1 of een halve kreeft per pers.(naargelang voorgerecht of hoofdgerecht) vers geperste citroen echte boereboter peper uit de molen vers gesneden peterselie Hulpmiddelen Vuurvaste schotel Hulpmiddelen - Vuurvaste schotel Voorbereiding Hak de levende ... bekijk recept »

Gebraiseerde Hele Kreeft Met Antiboise Van Tomaat En Basilic

Kreeft(gebraiseerd) 1 x Hele Canadeense Kreeft 600 gr 50 gr Wortel 50 gr Prei 50 gr Sjalotten 50 gr Kleine button champignons 50 gr Kruiden melange ( basilicum,dragon,peterselie,bieslook ) 700 ml Sterke kreeften bouillon. Antiboise 250 gr Pomodori t... bekijk recept »

Asperges Met Verse Kreeft En Mosterdsaus

750 gr witte asperges 15 gr zout 750 gr groene asperges 15 gr zout 2 kreeften van circa 750 gr 5 dl mayonaise 5 dl witte wijn 2 tl Dijon-mosterd witte peper uit de molen Voorbereiding Schil de asperges. Bereidingswijze Vul een flinke pan half met wat... bekijk recept »

gegratineerde kreeft met parmezaanse kaas en dragonsaus

4 gekookte kreeften van ± 500 a 600 gr per stuk 25 g boter cayenne peper naar smaak 5 a 6 eetl witte wijn 1 el fijngehakte dragon, plus een paar takjes voor de garnering 3 dl kaassaus 4 a 5 el slagroom, halfstijf geklopt 4 el Parmezaanse kaas zout en... bekijk recept »

Gebakken Kreeft Met Champignonsoep En Champagne

1 of 4 kreeften 500 gr champignons 4 el champagne of een redelijk alternatief zout 1 dl truffeljus 2 kleine stronken witlof boter 20 hele amandelschilfers olijfolie 200 gr cantharellen knoflook 1dl room 2 el gegrilde amandelolie 20 plakjes trufel ( n... bekijk recept »

Risotto Met Asperges En Kreeft

2 steranijs 1 sjalot 250 gr. aspergegroene 20 gr. boter 200 gr. risottorijst 250 gr. aspergewitte 7.5 dl. visfumet 0.5 bosje basilicumverse 1 kg. kreeftversegekookte 120 ml. creme fraiche 1 schep suiker 1 stukje foelie Peper Zout Neem bij voorkeur ve... bekijk recept »

Zwarte Inktvisinkt Risotto Met Intktvis En Kreeft (of Krab)

risotto: 3 el. olijfolie 1 grote uifijngehakt 2 teentje knoflookfijngehakt 400 gr. arborio rijst (risotto-rijst) 235 ml. droge witte wijn 1 1/2 l. bouillon (scampi-/garnalen-mosselen-kippen- of groenten-) 1 - 2 el. inktvisinkt (= 1 1/2-3 zakjes &agra... bekijk recept »

Gegrilde Zwaardvis Met Krokante Kreeft En Mosselrisotto

1 sjalotfijngesneden ? 3 el olijfolie 200 g risotto rijst 2 dl gevogeltebouillon 1 kg mosselenschoongespoeld 4 dl droge witte wijn 2 dl slagroom 12 dunne groene asperges zoutpeper 1 gekookte kreeft 4 blaadjes basilicum 4 stukken katafideeg of 4 loem... bekijk recept »

Risotto Met Asperges En Kreeft

2 steranijs - 1 sjalot - 250 gr groene asperges - 20 gr boter - 200 gr risottorijst - 250 gr witte asperges - 7.5 dl. visfumet - 1/2 bosje verse basilicum - 1 kg versegekookte kreeft - 120 ml creme fraiche - 1 schep suiker - 1 stukje foelie (liefst v... bekijk recept »

Risotto Met Asperges En Kreeft

2 steranijs -1 sjalot -250 gr. aspergegroene -20 gr. boter -200 gr. risottorijst -250 gr. aspergewitte -7.5 dl. visfumet -0.5 bosje basilicumverse -1 kg. kreeftversegekookte -120 ml. creme fraiche -1 schep suiker -1 stukje foelie -Peper ... bekijk recept »

Pagina 5 van 25