246 recepten met kreeft
1 of een halve kreeft per pers.(naargelang voorgerecht of hoofdgerecht) vers geperste citroen echte boereboter peper uit de molen vers gesneden peterselie Hulpmiddelen Vuurvaste schotel Hulpmiddelen - Vuurvaste schotel Voorbereiding Hak de levende ... bekijk recept »
Kreeft(gebraiseerd) 1 x Hele Canadeense Kreeft 600 gr 50 gr Wortel 50 gr Prei 50 gr Sjalotten 50 gr Kleine button champignons 50 gr Kruiden melange ( basilicum,dragon,peterselie,bieslook ) 700 ml Sterke kreeften bouillon. Antiboise 250 gr Pomodori t... bekijk recept »
750 gr witte asperges 15 gr zout 750 gr groene asperges 15 gr zout 2 kreeften van circa 750 gr 5 dl mayonaise 5 dl witte wijn 2 tl Dijon-mosterd witte peper uit de molen Voorbereiding Schil de asperges. Bereidingswijze Vul een flinke pan half met wat... bekijk recept »
4 gekookte kreeften van ± 500 a 600 gr per stuk 25 g boter cayenne peper naar smaak 5 a 6 eetl witte wijn 1 el fijngehakte dragon, plus een paar takjes voor de garnering 3 dl kaassaus 4 a 5 el slagroom, halfstijf geklopt 4 el Parmezaanse kaas zout en... bekijk recept »
1 of 4 kreeften 500 gr champignons 4 el champagne of een redelijk alternatief zout 1 dl truffeljus 2 kleine stronken witlof boter 20 hele amandelschilfers olijfolie 200 gr cantharellen knoflook 1dl room 2 el gegrilde amandelolie 20 plakjes trufel ( n... bekijk recept »
2 steranijs 1 sjalot 250 gr. aspergegroene 20 gr. boter 200 gr. risottorijst 250 gr. aspergewitte 7.5 dl. visfumet 0.5 bosje basilicumverse 1 kg. kreeftversegekookte 120 ml. creme fraiche 1 schep suiker 1 stukje foelie Peper Zout Neem bij voorkeur ve... bekijk recept »
risotto: 3 el. olijfolie 1 grote uifijngehakt 2 teentje knoflookfijngehakt 400 gr. arborio rijst (risotto-rijst) 235 ml. droge witte wijn 1 1/2 l. bouillon (scampi-/garnalen-mosselen-kippen- of groenten-) 1 - 2 el. inktvisinkt (= 1 1/2-3 zakjes &agra... bekijk recept »
1 sjalotfijngesneden ? 3 el olijfolie 200 g risotto rijst 2 dl gevogeltebouillon 1 kg mosselenschoongespoeld 4 dl droge witte wijn 2 dl slagroom 12 dunne groene asperges zoutpeper 1 gekookte kreeft 4 blaadjes basilicum 4 stukken katafideeg of 4 loem... bekijk recept »
2 steranijs - 1 sjalot - 250 gr groene asperges - 20 gr boter - 200 gr risottorijst - 250 gr witte asperges - 7.5 dl. visfumet - 1/2 bosje verse basilicum - 1 kg versegekookte kreeft - 120 ml creme fraiche - 1 schep suiker - 1 stukje foelie (liefst v... bekijk recept »
2 steranijs -1 sjalot -250 gr. aspergegroene -20 gr. boter -200 gr. risottorijst -250 gr. aspergewitte -7.5 dl. visfumet -0.5 bosje basilicumverse -1 kg. kreeftversegekookte -120 ml. creme fraiche -1 schep suiker -1 stukje foelie -Peper ... bekijk recept »