358 recepten met cantharellen
500 g gehakt50 g spekblokjes1 kg vastkokende aardappelen4 tomaten250 g cantharellen1 ui1 blikje tomatenblokjes (800 g)150 g emmentaler (geraspt)250 ml melk250 ml vleesbouillon50 g boter50 g bloemolijfolienootmuskaatpaprikapoederpeperzout1. Verwarm de... bekijk recept »
250 g diepvries erwt200 g cantharellen (of dooierzwammen)200 ml room150 ml melk500 ml kippenbouillon2 el boter1 sjalot1 knoflookteentjenootmuskaatuit de molen peperzout1. Laat de erwten ontdooien. Borstel de cantharellen schoon en snij ze kleine... bekijk recept »
800 g cantharellen150 g gekookte ham2 teentjes knoflook150 g geraspt kaas250 ml melk250 ml room2 eidooiers2 el boter2 el bloem2 el citroensap1 el tijm (blaadjes)olijfolienootmuskaatpeperzout1. Verwarm de oven voor op 180°C. Smelt 2 el boter. Roer er ... bekijk recept »
400 g gerookte schelvis (in plakjes)100 g quinoa2 citroenen1 gekonfijte citroen1 lente-ui (in ringen)olijfoliepeperzout1. Verwarm de oven voor op 180°C. Maak de cantharellen schoon en halveer grote exemplaren. Verwarm de bladerdeegbakjes in de oven. ... bekijk recept »
20 gm ontbijtspek 200 gm cantharellen 1 peper en zout 1 peterselie 1 snee toast 1 eetlepel(s) geraspte kaas Snijd het spek klein en bak het uit. Maak de cantharellen schoon en snijd ze klein, laat ze 10 minuten stoven in het spek; doe er zout, peper ... bekijk recept »
-600 gram sukadelapjes -zout -versgemalen peper -2 eetlepels boter -1 grote uigesnipperd -2 tenen knoflookgesnipperd -2 takjes tijm -1 stukje foelie -1 blaadje laurier -2 peperkorrels -3 dl rode wijn -200 gram cantharellen -6 plakjes bladerdeeg -1 ei... bekijk recept »
250gr. cantharellen, 2 el. vloeibare boter of olijf olie. 1 el. citroensap2 el. bloem, 1 dl. bouillon, 0,6 dl. droge witte wijn, peper uit de molenzout, 3 el. zure room. royaal fijn gehakte peterselie. 1.Fruit de cantharellen in de boter. voeg citroe... bekijk recept »
30 gr boter - 1 middelgrote uifijngesneden - 400 gr langkorrelrijst - 1 worteltje in julienne gesneden (hele dunne reepjes) - 1 liter kippebouillon - 1 mespunt saffraan - 150 gr oesterzwammen - 150 gr cantharellen - 125 gr bloemige aardappelengeschil... bekijk recept »
2 artisjokken? 1 l kippenbouillon3 takjes basilicum4 teentjes knoflookgrof gesneden1 uiin vieren2 kwartelszoutpeper3 el olijfolie150 g cantharellengemengde sla1 tomaatin kleine blokjes Voor de amandelsoep: 300 g geschaafde amandelen50 g gemberwortel... bekijk recept »
4 hertenbiefstukjes van 125 gram (rauw gewicht) per stuk - alternatief: runderbiefstuk, struisvogelbiefstuk, kangarobiefstuk. 1 dl cognac 1 pot wildfond (380 ml) 60 gram halvarine 2 doosjes cantharellen (125 gram) -alternatief: kastanjechampignons, o... bekijk recept »