151 recepten met cannelloni
16 cannelloni-rolletjes 450 g rundergehakt 50 g gesneden soepgroenten boter zout peper 1 ui 1 teen knoflook 1 blikje tomatenpuree basilicum oregano 1 1/2 dl vleesbouillon geraspte kaas De cannellonirolletjes in ruim water (met zout) halfgaar koken in... bekijk recept »
- 8 lasagneblaadjes - 600 g spinazie &primefilanti&prime (diepvries) - 150 g paprikareepjes (diepvries) - 200 g gerookte spekblokjes - 1/2 L melk - 100 g gemalen mozzarella - 5 eetl. boter - 5 eetl. bloem - 1 mespunt paprikapoeder - peper en zou... bekijk recept »
500 ml kant-en-klare tomatensaus voor pasta 2 verse lasagnevellenin de lengte gehalveerd of kant en klare cannellonirolletjes50 g geraspte parmezaanVulling:800 g spinazie750 ricotta100 g geraspte parmezaan2 eetlepels gehakte bladpeterselie1 gehakte d... bekijk recept »
Pastadeeg wit: 1 dl eidooier65 gr.patentbloem65 gr. harde bloem5 gr. zout. Pastadeeg zwart: hetzelfde + 2 zakjes inktvisinkt. Vulling en saus: 1 zeekreeft 500gr. of grote scampi1 zeetong +/- 500 gr. of andere lekkere vis. 1 teentje knoflook1 dl. noil... bekijk recept »
10 cannelloni300 ml besciamella150 ml tomatensaus150 gr ricotta150 gr aubergine30 gr geraspte parmezaanse kaas10 gr paneermeel1 ei4 blaadjes verse basilicumnootmuskaatolijfolie om te bakkenboter om ovenschaal mee in te vettenzout en peper Snijd de au... bekijk recept »
20 lasagnevellen 1 eetl. olijfolie 25 gr boter 2 teentjes fijngesneden knoflook 500 gr paddestoelengrof gehakt zoutpeper 350 gr ricotta of huttekase 50 gr geraspte pecorinokaas nootmuskaat 3 eetl. fijngesneden peterselie 100 gr rauwe ham in dunne pla... bekijk recept »
16 cannellonipijpjes 60 g boter 2 uiengesnipperd 1 pak diepvriesspinazie (450 g)ontdooid 300 g mager rundergehakt 250 g geraspte kaas zoutpeper nootmuskaat 30 g bloem 1/4 l kippenbouillon 2 dl melk 4 el fijngehakte bieslook Kook de canneloni in ruim ... bekijk recept »
500 g half-om-half (varkens- en kalfsgehakt) 50 g paneermeel100 g parmezaanse kaas3 eieren losgeklopt1 tl gedroogde oregano12-15 cannelloni375 g verse ricotta60 g geraspte kaas Tomatensaus: 425 g gepureerde tomaten uit blik425 g gepelde tomaten uit b... bekijk recept »
16 cannelloni - 60 g boter - 1 sjalotjegehakt - 4 grote champignonsschoongemaakt en gehakt - 2 plakken hamfijngesneden - 300 g rundergehakt - zout - peper - 10 dunne plakjes mozzarella - 1,2 dl kippenbouillon De cannelloni met behulp van een spuitza... bekijk recept »
250 g cannelloni zout 400g rundergehakt 100 g gekookte ham 125 g champignons 3 el boter zoutpeper 1 el bloem 1 dl italiaanse rode wijn 1 fles tomatensaus (690 gr) 50 g geraspte parmezaanse kaas keukenpapier theedoek zonder wasmiddelenluchtjes ovensch... bekijk recept »