Recepten met biefstuk

1000 recepten met biefstuk

Biefstuk

Biefstuk Bijna iedereen loopt het water in de mond, bij het opstijgen van de heerlijke geur van gebakken biefstuk, in de keuken of op de barbecue. Er zijn verschillende stukken vlees: biefstuk, entrecôte, ossehaas, rib-eye, tournedos, t-bone steak, filet mignon (kleine haasbiefstukjes uit het dunne deel van ossehaas) en chateaubriand.

Teppanyaki mixed grill

1 biefstuk 1 kalkoenbiefstuk 100 g zalmfilet 8 gambas (koelvak of diepvries) 8 shii-takepaddestoelen (, gehalveerd) 100 ml teriyaki marinade (flesje 250 ml) 2 eetlepels mayonaise 2 theelepels wasabipasta (tube) 1 t... bekijk recept »

Japanse biefstuk

4 (kogel)biefstukken 3 eetlepels boter 1 theelepel sesamolie versgemalen zwarte peper 300 g shii-takepaddestoelen (in vieren) 2 eetlepels sherry 2 eetlepels Japanse sojasaus 1 eetlepel geroosterde sesamzaadjes 1 bosuitje (in... bekijk recept »

Hertenbiefstuk met kruiden-spekjesboter Gourmetrecept

1 el olijfolie 50 g magere spekreepjes 2 el peterselie fijngehakt 1 teentje knoflook fijngehakt 100 g ongezouten roomboter op kamertemperatuur 2 hertenbiefstukken gehalveerd of in kwartenVerhit in een koekenpan de olijfolie. Bak de spekreepjes knappe... bekijk recept »

Biefstuk met balsamico-uien en witlof

800 g aardappels 3 teentjes knoflook 3 takjes rozemarijn 4 stronken witlof 2  rode uien olijfolie om in te bakken 400 g biefstuk 1 klontje boter 100 ml balsamicoazijn 75 g rucola Bereiden:Verwarm de oven ... bekijk recept »

Stroganoffsaus

1 el olijfolie 1 kleine ui (gesnipperd) 1 bakje champignons (250 g) 1 teen knoflook (fijngesneden) 1 beker slagroom (250 ml) 1 el Dijon mosterd1. Verhit de olie in een hapjespan, fruit de ui 3 min. Snijd ondertussen de c... bekijk recept »

Sinterklaasgourmet

300 g biefstuk 300 g kipfilet 300 g varkensschnitzel 80 ml marinade rode peper & paprika 160 ml marinade groene olijf1. Snijd al het vlees in gelijke reepjes of blokjes. Marineer de biefstuk in de rode peper & paprikamarinade. Marineer de... bekijk recept »

Chateaubriand met roompaté en truffelcroutons

4 plakken speltbrood 1½ el olijfolie truffelaroma 100 g roompaté 325 g chateaubriand (op kamertemperatuur, AH Feestfavoriet) 25 g boter 20 g radijskiemen (pittige kiemgroenten)1. Steek met een steker of een glas 4 cirkels van... bekijk recept »

Shoarmaspies met komkommersalade

1 teentje knoflook 3 eetlepels zonnebloemolie 1 theelepel shoarmakruiden 4 biefstukken 2 komkommers 1 bakje wortel-selleriesalade (250 g) 1 pak shoarmabroodjes (360 g) ½ pot hummus naturel (a 240 g)1. Oven voorverwar... bekijk recept »

Thaise rundvleescurry

2 biefstukken 100 g sperziebonen zout 1 kleine rode paprika 3 bosuitjes 1 limoen 3 eetlepels olie 1 eetlepel Thaise rode currypasta (pot) 2 dl kokosmelk 2 eetlepels Thaise vissaus (Nuac Nam)1. Biefstuk dwars op draad in plakjes... bekijk recept »

Biefstuk met kruidenolie

2 eetlepels verse peterselie (plat, fijngesneden) 1 eetlepel verse basilicum (fijngesneden) 1 eetlepel verse tijm (blaadjes) 1 teen knoflook (gepeld) 6 eetlepels olijfolie extra vierge versgemalen zwarte peper 4 biefst... bekijk recept »

Pagina 6 van 100