1000 recepten met doperwten
25 g boter 400 g gemengde paddestoelenin plakjes 1 1/2 dl droge witte wijn 3 el olijfolie 2 sjalotjesfijngesneden 2 tenen knoflookgeperst 400 g risottorijst 1 flesje Maggi basis voor champignonsoep 200 g diepvriesdoperwten 2 dl koffiemelk 75 g Parmez... bekijk recept »
Voor de jambalaya Olijfolie. 250 gr Pepersalami. 2 Kipfilets. 200 gr Kabeljauwfilet. 200 gr Diepvriesgroenten (wortelen/doperwten/boontjes). Gele Paprika. 4 teentjes Knoflook. Wijn. 1 Ui. Zwarte Olijven. Bouillonblokje. Safraan. Rijst. Hot Chili Saus... bekijk recept »
Lams- of Runder gehakt (500 gram) Aardappelpuree (1 zakje) Champignons (1 bakje) Ui (2 grote) Champignonsoep (1 pakje) Doperwten (1 blikje) Wortel (1 a 2 stuks) Ei (1 stuk) Gepelde tomaten (1 blikje) Tomaten puree (70 gram) Knoflook (2 teentjes/ 2 e... bekijk recept »
VIS 200 gr kabeljouwfilet in stukjes 100 inktvis (niet de gepaneerde ringen) 1 rode poon schoon en in stukjes 100 gr gekookte gepelde garnalen 8 verse mosselen 4 gamba's REST 1 ui fijn gehakt 4 teentjes knoflook 1 rode paprika fijngesneden 4 toma... bekijk recept »
400 gr kleefRijst6 scii-takes4 eetlepels sojasaus4 eetl rijstwijn(mirin)2 eetl suiker300gr kipfilet in dunne reepjes2 eieren losgeklopt1/2 spaans pepertje of 1/2 koffielepel sambalzout en peper naar smaak12 eetl gekookte doperwten. Doe de rest van de... bekijk recept »
2 x zeetong 400 gr per stuk zonder vel800 gram schoongemaakte groenten zoals: artisjokkenhollandse peultjesbospeenbosuitjesdoperwtengesnipperde ui en 3 teentjes knoflook400 gram risotto rijsteen theelepel saffraaneen liter kippen bouilloneen eetlepel... bekijk recept »
1 middelgrote ui2 a 3 gesneden grote tenen knoflookanderhalve liter hete bouillon2 ons doperwten250 gram verse fijngehakte spinazie of van Hak4 ons arborio rijstolijfolie1 deciliter wijn60 gram pecorino-romanokaashalve citroenzwarte peper. Verhit oli... bekijk recept »
1 pak diepvries zeevruchtenmix 4 kipdrumsticks paprikapoeder zout peper 2 vleestomaten 1 rode paprika 1/2 dl olijfolie 4 tenen knoflook 1 l kippenbouillon 250 gram diepvries doperwtjes 250 gram diepvries sperziebonen 1/2 theelepel saffraanpoeder 400 ... bekijk recept »
225 gram champignons 115 gram noedels 125 gram gekookte doperwten 15 gram boter 175 gram uien 1 teen knoflook 1? liter water 2 theelepel gistextract peper zout Bereidingswijze Snijd de uien en de champignons in plakken en doe ze in de soeppa... bekijk recept »
3 eetlepels olijfolie1 kleine ui fijngesnipperd350 g risottorijst (pak a 500 g)1 liter kippenbouillon (van tabletten)4 stengels bleekselderij in blokjes1 teentje knoflook fijngehakt1 duobakje spekreepjes (200 g)1 gedroogd chilipepertje1 zakje doperwt... bekijk recept »