kapucijners recepten

137 recepten voor kapucijners


Mediterrane Chilischotel

250 g magere gerookte spekblokjes 4 trostomaten versgemalen peper 4 plakken ontbijtspek 1 courgette 2 (vlees)tomaten 2 sjalotjes of 1 ui 2 eetl. olijfolie 2 teentjes knoflook 1 eetl. gehakte tijm (vers of diepvries) of 1 theel. gedroogd 1 dl rode wij... bekijk recept »

Kapucijnerschotel met knoflook en spek

400 g aardappelen, geschild en in kleine blokjeszoutversgemalen peper1 eetl. vloeibaar bakproduct1 ui, gesnipperd2 teentjes knoflook, gesnipperd200 g gerookte spekblokjes1 groot blik kapucijners, afgespoeld en uitgelekt (500 g)4 takjes peterselie, fi... bekijk recept »

Chili con carne met gehakt

300 g gehakt1 pot(ten) kapucijners2 rode paprika's (in reepjes gesneden)1 zak(je) ijsbergsla1 uienringen1 pak(je) Honig mix voor chili con carne2 el plantaardige olie2 dl water1 bak(jes) champignons (in vieren gesneden) peper en zout1. Verhit de ... bekijk recept »

Provencaalse Raasdonders

2 dikke plakken achterham1 ui2 teentjes knoflook4 vleestomaten3 eetlepels olijfolie1 eetlepel Provencaalse kruiden1 dl rode wijn1 pond verse kapucijners2 eetlepels Franse mosterd1/8/ liter creme fraiche. Snijd de ham in reepjes. Pel en snipper de ui ... bekijk recept »

Provencaalse Raasdonders

? 1/4 liter creme fraiche ? 2 uien ? 2 blikken kapucijners ? 2 deciliter rode wijn ? 2 eetlepels kruiden (provencaalse) ? 3 eetlepels franse mosterd ? 3 tenen knoflook ? 4 plakken achterham (dikke plakkensamen 500 g) ? 6 vleestomaten (grote) ? ... bekijk recept »

PROVENCAALSE RAASDONDERS

=2 Dikke plaken achterham(samen 250 gram) = 1 ui,2 teentjes knoflook,4 vleestomaten = 3 eetl.olijfolie = 1 eetl. Provencaalse kruiden = 1 dl rode wijn = 1 lt.blik kapucijners = 2 eetlepels Franse mosterd. =1/8 lt.creme fraiche. 1.SNIJD DE HAM IN REEP... bekijk recept »

Kapucijnerschotel Met Zeeuws Spek En Pekelvlees

8 plakken Zeeuws spek ca 200 g (iets dikker gesneden)8 plakken pekelvlees ca 200 g (iets dikker gesneden)50 g boter4 el zilveruitjes1 blik kapucijners van 500 g1 takje rozemarijn alleen de blaadjes1 teentje knoflook Voorbereiding Verwarm de boter in ... bekijk recept »

Oud-Brabantse Boerenkool

1 1/2 kg aardappelen? 1 kilo schoongemaakte en gesneden boerenkool400 gr. halfom gehakt1 blik kapucijners1 flinke ui (of enkele kleine)zout en peperjus (liefst van stoofvlees of smeltjus). Zet de aardappels met de boerenkool erbovenop in water met zo... bekijk recept »

Provencaalse 'Raasdonders'

2 dikke plakken (samen 250 g) achterham1 ui2 teentjes knoflook4 vleestomaten3 eetl. Olijfolie1 eetl. Provencaalse kruiden1 dl rode wijn1 l blik kapucijners2 eetl. Franse mosterd1/8 l creme fraiche 1. Snijd de ham in reepjes. 2. Pel en snipper de ui ... bekijk recept »

Chili Con Carne

2 middelgrote uien 1 teen knoflook olijfolie 2 afgestreken theelepels chilipoeder 1 verse rode peperzonder zaadjes en fijngehakt 1 volle theelepel gemalen komijn zeezout en zwarte peper uit de molen 455 gr. goed rundergehakt 200 gr zongedroogde tomat... bekijk recept »


Pagina 11 van 14