Indiase Uiensoep

20-30 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Van kalkoengehakt ca. 20 balletjes rollen. In grote braadpan olie verhitten. Uiensoepgroente ca. 3 minuten al omscheppend bakken. Gehaktballetjes er ′voorzichtig doorscheppenen ca, 5 minuten afgedekt smoren, af en toe omscheppen. Curry-pasta er voorzichtig doorroeren. 1 Liter water toevoegen en soep aan de kook brengen. Maizena in kopje met 3 eetlepels water tot glad papje roeren. Aan kokende soep toevoegen en blijvenroeren tot soep licht gebonden is. Kapucijners afgieten aan soep toevoegen en nog ca. 5 min. op laagvuur meewarmen, niet meer laten koken. Intussen koriander in kopje fijnknippen. Creme fraiche in kommetje doen. Knoflook pellen en erboven uitpersen. Op smaak brengen met zout en peper. Soep op smaak brengen met zout. Soep in vier soepkommen scheppen. In elke kom 1 eetlepel creme fraiche scheppen, bestrooien met gedeelte van koriander. Rest van creme fraiche en koriander apart erbij geven.

Indiase Uiensoep is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Gepofte uiensoep met kaastompoesjes en cresson
2 uur- Voorgerecht
Bekijk recept
Hollandse uiensoep met tostirepen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kaasbrood met uiensoep
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Uiensoep met tofu
40 min Voorgerecht
Bekijk recept

Kip in yoghurt met mangochutney
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tandoorikip en groenten met pappadums
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kerriesoep met wortel en koriander
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tartaar van mango en pompoen
25 min Voorgerecht
Bekijk recept