Kerriesoep met wortel en koriander

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

1 ui, gesneden 2 el zonnebloemolie 1 zakje peen julienne (150 g, ah) 1 el tomatenpuree 1 pot indiase kerriesaus 1 groentebouillontablet 100 ml sinaasappelsap 1 blik kapucijners, uitgelekt 50 g deense fetablokjes 1 zakje verse koriander, fijngesneden In soeppan ui in olie glazig fruiten. Van peen julienne driekwart van zakje toevoegen en 2 min. mee fruiten. Tomatenpuree door groenten roeren en 30 sec. meebakken. Kerriesaus, verkruimeld groentebouillontablet, sinaasappelsap en 500 ml water toevoegen. Geheel aan de kook brengen en 2 min. laten koken. Kapucijners door soep scheppen en door en door verwarmen. Soep op smaak brengen met peper. Soep over vier borden verdelen. Feta en rest van peen julienne in midden van soep leggen. Koriander erover strooien. voedingswaarde : 415 kcal p.p.

Kerriesoep met wortel en koriander is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Lamskoteletjes met pittige salsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vega-quesadilla
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wortelsoep met gember en koriander
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Kerriesoep met wortel en koriander
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kerriesoep met wortel en koriander
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pastinaak kerriesoep
60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Kerriesoep met Provençaalse croutons en dragonolie
15 min-
Bekijk recept
Kerriesoep met kool en prei
0 min
Bekijk recept