1000 recepten met yoghurt
0,5 ltr. yoghurt eventueel zoetstof 5 el. magere melkpoeder 2 eiwitten 200 gr vruchten (b.v. aardbeien, aalbessen) 5 blaadjes gelatine 1 kopje sap 0,5 liter yoghurt in een schaal doen Voeg de 5 el. melkpoeder er aan toe en roer dit geheel met de mix... bekijk recept »
1 l magere yoghurt 3 sterke caffeinevrije kopjes koffie 15 blaadjes gelatine 200 gr eiwitten natrena vloeibaar 1 cl citroensap Bosvruchten takje mint Doe zoetstof naar smaak door de yoghurt. Week de gelatineblaadjes in ruim koud water los de gelatin... bekijk recept »
1 l yoghurt 3 el Amaretto 15 bl gelatine 200 gr suiker 200 gr eiwitten 30 gr poedersuiker 1 cl citroensap Week de gelatineblaadjes in ruim koud water Verwarm de amaretto (niet laten koken) en los hierin de gelatineblaadjes in op Voeg nu de de amaret... bekijk recept »
500 gr verse spinazie 1 ui 2 eetlepels olie 1 fijngehakte prei 125 gr rijst Zout Zwarte peper 4 1/2 dl yoghurt 1 of meer geperste teentjes knoflook 1/2 theelepel kurkuma (geelwortel) Was de spinazie, droog ze en scheur ze in grote stukken Hak de ui ... bekijk recept »
2 takjes verse munt 6 dl natuuryoghurt 2 el kristalsuiker 2 el muntsiroop IJsblokjes Was de muntblaadjes Houd 4 blaadjes apart voor het garnituur en mix de rest van de blaadjes, samen met de yoghurt, de suiker en de muntsiroop Verdeel de yoghurt ove... bekijk recept »
500 ml magere yoghurt 200 gram magere kwark 400 gram aardbeien 7 ml natrena vloeibaar 10gr gelatineblaadjes, opgelost in 50ml citroensap Alles goed mengen en laten opstijven in de koelkast bekijk recept »
3/4 liter yoghurt 200 ml slagroom 25 gram pure chocolade (72% of meer) 2 flinke eetlepels zure room 2 theelepels pure cacao 1/2 kopje zeer sterk gezette koffie zoetstof naar smaak Laat de yoghurt ongeveer 8 uur uitlekken Klop de slagroom stijf en ra... bekijk recept »
1 kg mager rundsvlees 1,5 dl volle yoghurt 2 el boter 2 tl zout 1 tl gemberpoeder 1 tl pimentpoeder 1 el verse geraspte gemberwortel 1 el garam massala 2 el fijngehakte verse korianderblaadjes 2 tomaten, in schijfjes 2 lente-uien, in dunne ringen Vl... bekijk recept »
250 gr linzen 4 zalmfilets a 225 gr 8 plakken prosciutto (Italiaanse ham) 3 el olijfolie 2 el citroensap 10 el versgehakte tuinkruiden (peterselie, munt en basilicum) 250 gr gehakte spinazie 2 1/2 dl naturel yoghurt, gemengd met versgemalen zeezout e... bekijk recept »
250 ml slagroom 250 g griekse yoghurt 100 g pure chocolade 150 g frambozen 4 el fijne tafelsuiker 4 blaadjes munt eventueel poedersuiker Plasticfolie Klop in een vetvrije kom de slagroom met de tafelsuiker goed stijf, spatel de geklopte slagroom door... bekijk recept »