1000 recepten met yoghurt
50 g boter 1 pakje cookies met chocolade « Bio » (200 g) 500 g frambozen 7 gelatineblaadjes (7 x 2 g) 3 potjes Griekse yoghurt (200 g/stuk : « Total » - Fage) 200 g griessuiker rode bessen, munt en frambozen voor de versiering1. Week 4 gelatineblaadj... bekijk recept »
1 pakje biokokoskoeken (75 g) 300 g diepgevroren bosvruchten een handvol verse muntblaadjes 1 zakje Griekse yoghurt (Fage – 200 g) 100 g suiker 1 stokje vanillestokje (afgeschraapt)1. Breng de bosvruchten samen met 50 g suiker aan de kook. Laat even ... bekijk recept »
200 g bloem 1 tl bakpoeder 1 vanillestokje 80 g boter 3 eieren 175 g suiker 160 g volle yoghurt 1 el honing 1 mespuntje zout 100 g amandelschaafsesl 50 g suiker 0.5 eiwit 200 g slagroom 50 g suiker 2 el bramenjam 150 g verse bramen 100 ml water 37... bekijk recept »
30 g boter 1 rode ui (in halve ringen) 1 teen knoflook (in plakjes) 1 zak spinazie (600 g) 3 el Griekse yoghurt 1 mespunt gemalen komijn1. Verhit de boter in een grote koekenpan en fruit de ui 3 min. Voeg de knoflook toe en b... bekijk recept »
1 bekertje slagroom (125 ml) 1 zakje vanillesuiker 800 ml yoghurt (bosvruchten) 4 bolletjes sorbetijs bosvruchten (bak a 500 ml)1. Slagroom met vanillesuiker stijf kloppen. In blender of hoge kom met staafmixer yoghurt met ijs lu... bekijk recept »
1 eetlepel crème de cassis 150 g Griekse yoghurt, 0 % 2 schaaltjes blauwe bosbessen schil van 2 citroenen 1 zakje vanillesuiker1. Doe de blauwe bosbessen in een papillote met de schil van 1 citroen en de crème de cassis. 2. Sluit de papillote. 3. Le... bekijk recept »
3 eieren ½ kropsla ½ komkommer 40 g waterkers (zak 75 g) 6 el Griekse yoghurt 1½ tl hot currypoeder 1 speltstokbrood 170 g wilde roze zalm (graatloos, blikje 170 g, uitgelekt)1. Kook de eieren in 8 min. hard, la... bekijk recept »
2 groene pepers 1 teen knoflook (gepeld) verse gember ((stuk), geschild2 1/2 cm) takjes koriander (alleen de blaadjespaar) 300 ml magere yoghurt 1 tl garam masala 1 limoen1. Snijd het steeltje van de groene peper. Halveer d... bekijk recept »
400 g Griekse yoghurt (0% vet) 4 el vloeibare honing 100 g bramen 100 g blauwe bessen 8 el krokante muesli honey granola1. Schep de yoghurt in 4 whiskyglazen. Verdeel de bessen en de bramen erover en besprenkel het fruit met de honing. Schep ... bekijk recept »
125 ml Griekse yoghurt 2 el mangochutney 2 el verse koriander (fijngehakt) 1. Meng in een schaaltje de yoghurt met de chutney en de koriander door elkaar. Breng op smaak met zout en peper. Laat de smaken in ca. 1 uur intrekken. Lekker met ... bekijk recept »