1000 recepten met mozzarella
zout 12 plakjes parmaham 4 porties gemengde sla 2 aubergines 9 eetlepels Bertolli extra vergine basilicum 250 g mozzarella peper 2 eetlepels balsemazijn1. Snij de aubergines in plakjes en bestrooi ze met zout. 2. Laat ze 20 minuten uitlekken en ... bekijk recept »
gandaham Solo zout peper mozerella (voorgesneden) groene asperges 1. Kook ze beetgaar en laat ze na het koken schrikken in koud water. Leg nu een asperge op de mozzarella en rol de ham met de mozzarella en de groene asperge op zodat je een mooi roll... bekijk recept »
1 ciabattabroodje 1 teentje knoflook 1 blikje tomatenpuree 2 plakken rauwe ham 1 bolletje mozzarella peper&zout (pezo-1. Verwarm de oven voor op 200°.2. Snijd het ciabattabroodje in de lengte doormidden en rooster elke helft knapperig (in de brood... bekijk recept »
500 g finettes 8 tomaten 2 teentjes knoflook 1 klontje suiker 1 eetlepel geconcentreerde tomatenpuree 1 koffielepel oregano 1 bol mozzarellakaas 2 eetlepels geraspte parmezaanse kaas 3 eetlepels olijfolie zwarte peper zeezout Solo1. Laat een ee... bekijk recept »
2 filet pur 2 tomaten 1 bosje basilicum 1 sjalot 25 cl tomatensap 1 bol mozzarella solo, bakken en braden balsamico-azijn peper&zout (pezo)1. Haal steeds het vlees een uur voor het bakken uit de koelkast, moet op kamertemperatuur zijn, anders loo... bekijk recept »
filets pur 2 tomaten 1 bosje basilicum 4 charlotteaardappelen 1 sjalot 25 CL tomatensap 1 bol mozzarella balsamicoazijn peper en zout 1. Stap 1: Haal het vlees uit de koelkast2. en laat het op kamertemperatuur komen.3. Maak de tomaten schoon, pe... bekijk recept »
500 gr gekruid gehakt 2 el olijven, gehakt 1 ei 3 el paneermeel 500 ml tomatensaus 1 bolletje mozzarella, in plakjes 2 takjes basilicum olijfolie1. Vermeng het gehakt met het ei, de olijven en het paneermeel.2. Vorm er hapklare balletjes van en bak d... bekijk recept »
700 gr rundergehakt 150 gr mozzarella 2 vleestomaten 1 ui 1 teentje knoflook 1 solo, bakken en braden 1 bosje basilicum, gesnipperd 1 ei 1 oudbakken wit broodje (pistolet) 1 tl oregano olijfolie 3 el paneermeel peper&zout (pezo)1. Verwarm de ... bekijk recept »
1 bussel groene asperges 5 sneetjes gerookte ham 2 bollen mozzarella 2 el Solo Vloeibaar 1. Breng in een kookpot twee liter gezouten water aan de kook.2. Snijd 2,5 cm van de onderkant van elke asperge. Halveer daarna de asperges en blancheer ze ee... bekijk recept »
600 gr gehakt naar keuze 1 flinke ui gesnipperd 1 ei 2 el paneermeel 200 gr maiskorrels 4 grote tomaten 250 gr mozzarella gedroogde tijm naar smaak peper en zout quichevorm 26-28 cm1. Verwarm de oven voor op 200 graden.2. Pel en snipper de ui.3... bekijk recept »