1000 recepten met mozzarella
1 courgette 1 aubergine 2 uien 1 teen knoflook 8 el olijfolie 2 tl gedroogde Italiaanse kruiden 800 g tomatenblokjes (blik à 400 g) 300 g spinazie 250 g mozzarella (zakje à 125 g) 200 g Grana Padano (kaas) 250 g las... bekijk recept »
300 g risottorijst (arborio of carnaroli) 2 sneden gerookte Zwarte Woudham 80 g rauwe rode bieten 125 g mozzarella di bufala 125 sjalotten 80 cl gevogeltebouillon (water bouillon van taste of Inspirations) 0,25 trevisosla 20 g boter 2 eetlepels olij... bekijk recept »
1 kleine aubergine 1 bol mozzarella (kaas) 100 g tapenade van zongedroogde tomaten 16 basilicumblaadjes olijfolie1. Van aubergine in lengte 8 mooie, dunne plakken snijden of schaven. Plakken bestrooien met zout en 10 min. laten liggen. V... bekijk recept »
2 aubergines 2 courgettes 1 teentje fijngehakte knoflook 100 g mozzarella 1 eetlepel olijfolie peper en zout 4 sneetjes rauwe ham 400 g tomatenblokjes (in blik) 2 uien1. Kleur de aubergineschijfjes in een bakpan met antikleeflaag zonder vetstof. Doe ... bekijk recept »
125 g mozzarella 1 rode ui 320 g tonijn in olie (blik à 260 g) 2 steenoven pizzabodems (koelvers) 90 g pesto rosso (duopak 2 x 90 g) 1 el kappertjes (potje) 38 g rucola (zak à 75 g.) 3 el olijfolie extra vierge1... bekijk recept »
50 g pijnboompitten 2 bollen (buffel)mozzarella (kaas) 4 eetlepels olijfolie ½ citroen (schoongeboend) 500 g bimi (kruising van broccoli en Chinese groene kool)1. Rooster de pijnboompitten in een droge koekenpan met antiaa... bekijk recept »
300 g penne (pasta) 2 uien 2 rode paprika's 2 eetlepels olijfolie 2 blikjes tonijn in tomatensaus (a 185 g) 1 blik tomatenblokjes (400 g) 1 bolletje mozzarella (kaas 125 g)1. Penne koken volgens gebruiksaanwijzing. Uie... bekijk recept »
basilicum 1 teen knoflook gepeld 2 el pijnboompitten 2 el Parmezaanse kaas geraspt 1 dl olijfolie zout en peper 4 bolletjes Goudeerlijk (rucola) sla cervelaatworst 1 bolletje mozzarellaMaak zelf een grove, groene pesto door 2 bakjes basilicum, 1 ... bekijk recept »
1 ratatouillepakket (behalve paprika) 6 eetlepels olijfolie 4 tartaartjes 1 bol mozzarellakaas ((125 g), in plakken) 200 g couscous 25 g rozijnen 25 g geroosterde pijnboompitten1. Aubergine, courgette en tomaat uit ratatouillepa... bekijk recept »
2 plakjes salami 1 eetlepel olijfolie 1 tartaartje 1 kleine courgette 3 minibolletjes mozzarella (kaas, op kamertemperatuur) 1 focaccia (voorgebakken brood)1. Oven voorverwarmen op 225 °C. Salami in reepjes snijden. Olie in koeken... bekijk recept »