1000 recepten met kaas
1 uigepeld en fijngesnipperd 1 wortelgeschrapt en in dunnen plakjes gesneden 1 rode paprikain stukjes 1 eetlepel boter/margarine 50 gram magere gekookte hamin stukjes/reepjes 1 eetlepel tomaten puree 150 gram rijst 1 laurierblad oregano basilicum zou... bekijk recept »
1 liter kippenbouillon 2 eetlepels olijfolie 2 sjalotjesgesnipperd 200 g arboriorijst (superfino) of carnarolirijst (superfino) 50 ml droge witte wijn 20 g boterin blokjes 40 g Parmezaanse kaasgeraspt Verwarm de kippenbouillon zachtjes in een pan. V... bekijk recept »
- 4 porties rundercarpaccio van 80 gram - 1 krop frisee sla - 1 krop eikeblad sla - 4 topjes verse basilicum - 75 gram pijnboompitten - 80 gram parmezaanse kaas - 1 eetlepel balsamico-azijn - 1 eetlepel witte wijnazijn - 1 theelepel dunne honing - 1... bekijk recept »
4 varkensschnitzels van 150 gr. stuk - 8 plakjes parmaham - 16 verse salieblaadjesof gedroogde salie - cocktailprikkers - 400 gr. broccoliin roosjes verdeelt - 1 rode paprikain reepjes gesneden - 40 gr. amandelengoudbruin geroosterd - 150 gr. gorgonz... bekijk recept »
Ca 800 gr varkensfiletzoutwitte peper2 eieren50 gr geraspte verse parmezaanse kaastarwebloem100 gr boter. De varkensfilet in schijven van 1,5 a 2 cm snijden en iets platkloppen, bestrooien met zout en peper. De eieren met de parmezaanse kaas kloppen ... bekijk recept »
-3 grote uien -6 teentjes knoflook -500 g spaghetti -3 el olijfolie -1 zak lentespinazie Italia -300 gram cherrytomaatjes -100 g gorgonzola kaas Breng een grote pan met water, een scheutje olie en een lepel zout aan de kook. Pel en snipper de uien e... bekijk recept »
1 stronk broccoliroquefort of iets goedkoperscreme fraichepeperzoutnootmuskaat Kook de pasta en blancheer de (in stukken gesneden) broccoli. smelt de kaas en voeg hierbij de pasta en de broccoli, creme fraiche, en breng het op smaak met zwarte peper,... bekijk recept »
-2 x 250 g pappardelle (pasta)koelvers -2 x 4 trostomatenin plakken -3 eetlepels honing-mosterddressing -1 eetlepel verse tijm (zakje a 15 g)alleen de blaadjes -3 eetlepels walnotenolie -150 g blauwaderkaas (bijv. roquefort of fourme d ambert)verkrui... bekijk recept »
400 gr.tagliatelle zout en peper1 gesnipperde ui1 teentje knoflook(gesnipperd)1/2 eetl.olijfolie400 gr.Broccoli,in kleine roosjes 1dlroom culinair1 zakje geraspte oude kaas 3 eetl.basilicum,fijngeknipt Kook de tagliatelle in ruim water met zout volge... bekijk recept »
4 flinterdunne flensje of wat meer. 50 g spinaziegewassen,ontdaan van de stelen. 250 g ricotta75 gr. Parmez.kaas geraspt1 eilosgeroerd2 eidooiers25 gr. boterzacht geroerdz. en p. 1 mespunt geraspte nootmuskaat. Leg de flensjes uit. Verdeel het ricott... bekijk recept »