1000 recepten met kaas
- 750 g zuurkool 40 g magere spekblokjes 1/4 l witte wijn 1250 g aardappelen zoutpeper 8 Frankfurter worstjes 1 bekertje cr?me fra?che mosterd 1 1/2 dl melk 125 g geraspte Leidse kaas De zuurkool met een vork loshalen en met de spekjes en de w... bekijk recept »
3 eieren ? 3 el geraspte belegen kaas ? 1 potje kant-en-klare rode pesto ? 1 el olijfolie. Klop de eieren los met 1 eetlepel rode pesto, de kaas, zout en peper naar smaak. Verhit de olie in een grote koekenpan met anti-aanbak laag, schenk het eime... bekijk recept »
4 eieren 4 eetlepels zure room 2 eetlepels mayonaise 2 theelepels mosterd zoutversgemalen peper 75 gram geraspte Goudse jonge kaas 1 bakje tuinkers Laat de eieren afkoelen en hak ze fijn. Roer in een kom een sausje van de zure room, mayonaise en most... bekijk recept »
3 eieren7 champignons in schijfjes gesneden1/2 bolletje mozzarella (? 60 gr.)flinke scheut melk1 tl. tuinkruidenbouilloneen snufje gemengde Ital. kruiden (Silvo) De champignons bakken in weinig boter. Intussen de eieren, melk en bouillonpoeder met ee... bekijk recept »
6 scharreleieren1 a 1,5 gesnipperde ui30 gr verse basilicumzoutversgemalen zwarte peper1 eetlepel olijfolie50 gr boter3 eetlepels Parmezaanse kaas Verhit de olijfolie in een koekepan en fruit de ui ca 4 - 5 minuten. Klop de eieren los en voeg de fijn... bekijk recept »
6 middelgrote courgettes (zo recht mogelijk) 3 teentjes knoflookfijngesneden 2 el olijfolieextra viergeplus extra voor te besprenkelen circa 30 kerstomaatjesgehalveerd 3-4 el gedroogd broodkruim 250 gr fontinakaasin plakjes zeezout en versgemalen pep... bekijk recept »
600 gram grote gekookte aardappelenin niet al te dunne plakjes gesneden1 grote of 2 in dunne plakjes gesneden kleinere venkels(ca. 500 gram)zout20 gram zachtgeroerde boter 150 gram tot grove kruimels gehakte Italiaanse salami75 gram fijn geraspte Par... bekijk recept »
Zout - 300 g maismeel - 75 g boter - 2 teentjes knoflook - 3 eetlepels olijfolie - 800 g tomaten (uit blik of vers) - 1 takje verse rozemarijn - 2 takjes verse tijm - peper - 200 g gorgonzola - 250 g mozzarella - 250 g mascarpone - 110 g geraspte Par... bekijk recept »
6 eieren 1 ? el olijfolie 1 el boter 2 el basilicumpeterselie en bieslook fijngehakt 20 gram Parmezaanse kaas Verhit de olie met de boter in een kleine koekenpan. Klop de eieren en roer de kruiden erdoor. Voeg zout en peper toe. Schenk de eieren in d... bekijk recept »
2 eieren - 100 gr Parmezaanse kaas - 100 gr geraspte gruyere - 50 gr geraspte pecorino - 2 el olijfolieextra virgin - 2 el bloem - 1 el Italiaanse kruiden - 1 pakje pizzadeegmix - peper en zout Bak de pizza in de voorverwarmde oven in circa 25 minute... bekijk recept »