744 recepten met gorgonzola
8 dunne plakken parmaham 4 el walnotengebroken 6 verse vijgenin de lengte gehalveerd 100 g gorgonzola 1 3/4 dl rode port 2 el balsamicoazijn 0,6 dl olijfolie zout vers gemalen peper 150 g gemengde (baby)sla 4 el gedroogde cranberry`s (natuurwinkel) ... bekijk recept »
1 zakje risotto porcini (175 gramGrand&primeItalia) 1 grote groene paprika 1 grote rode paprika 1 bakje oesterzwammen (150 gram) 1 eetlepel olijfolie 1 bosuitje ? kropje lollo biondo 1 eetlepel vinaigrette (sladressingAH) 50 gram Gorgonzola 4 eetlepe... bekijk recept »
250 gram gemengde paddestoelen2 sjalotjes2 teentjes knoflook2 eetlepels olijfolie200 gram risottorijst500 ml groentebouillon1 eetlepel groene pesto100 gram gorgonzola2 eetlepels paneermeel Voorbereiding Pel de sjalotjes en snipper ze fijn. Borstel de... bekijk recept »
400 g spinazie 1 ui 1 teentje knoflook 4 el olijfolie 400 g risottorijst 800 ml warme groentebouillon 125 g gorgonzola zout & peper De spinazie uizoeken, wassen en nog vochtig in een pan doen, bij matige temperatuur ongeveer 5 minutedn smoren, dan ui... bekijk recept »
700 gram vleestomaten of trostomaten150 gram mozzarellapak 600 gram voorgekookte aardappelschijfjesversgemalen peperzout150 gram gorgonzola50 gram boter2 eetlepels olijfolie100 gram geraspte parmezaanse kaas100 gram salami (dikke plakken)3 eetlepels ... bekijk recept »
300 g lasagnevellen300 g bladspinazie (jonge)250 g champignons150 g zongedroogde tomaten150 g rauwe ham100 g gorgonzola50 g geraspte parmezaan600 ml melk50 g boter50 g bloemolijfolienootmuskaatpeperzout1. Verwarm de oven voor op 200°C. Spoel de s... bekijk recept »
400 g witte rijst8 tomaten (middelgroot)1 sjalot50 g parmezaan (geraspt)100 g gorgonzola1 tl olijfolie1 knoflookteentjeverse tijm (of gedroogde rozemarijn, oregano: van elk 1 theelepel)uit de molen peper1. Pel en snipper de sjalot en de knoflook. 2. ... bekijk recept »
2 aardappelen (gekookt)rozemarijn125 g mascarpone100 g parmezaan8 plakjes mozzarella150 g kaas (cambozola)150 g gorgonzola500 g bloem (tipo 00)1 kl gedroogde gist1 kl zout1 el olijfolie1. Meng de bloem, gist, zout en olie in een kom of in de keukenm... bekijk recept »
400 g tagliatelle250 ml mascarpone100 g geraspte pecorino50 g parmezaankrullen150 g gorgonzola200 ml room150 ml droge, witte wijn30 g bloem50 g boterpeperzout1. Kook de tagliatelle beetgaar in lichtgezouten water volgens de aanwijzingen op de verpakk... bekijk recept »
2 kipfilets (liefst met vel)150 g rode biet (voorgekookt)100 g champignons120 g veldsla150 g groene linzen100 g gorgonzola300 g groentebouillon2 el citroensap2 el appelazijn1 kl scherpe mosterd0.5 el tijm (blaadjes)1 el gehakt peterseliezonnebloemoli... bekijk recept »