744 recepten met gorgonzola
4 stengels bleekselderij 100 gr blauwe druiven 200 gr Gorgonzola 1 dl appelmoes 3 eetlepels mayonaise peper en zout Voorbereiding Snij de schoongemaakte bleekselderij in zeer kleine stukjes. Halveer e druiven en ontpit ze. verkruimel de kaas. Vermen... bekijk recept »
2 eetlepels olijfolie 2 fijngesneden teentjes knoflook 1 fijngesneden ui 1 dl droge witte wijn 8-10 zongedroogde tomaten op oliein reepjes 1 eetlepel kappertjes 1 eetlepel fijngesneden basilicum zoutversgemalen zwarte peper voor de salade: 300 gr fus... bekijk recept »
1 geurige rijpe meloen100 gr. gorgonzola1 appel1 bakje zure roomscheutje sherryen scheutje cognac. Roer een saus van zure room, sherry en cognac. Schep de meloen uit in balletjes, hou er een paar apart voor de garnering, snijdt de appel in zeer klein... bekijk recept »
1 pakje bladerdeeg. 100gram zongedroogde tomaten. 60 ml.olijfolie. 1,5 eetl. provencaalse kruiden. 1 courgette. 100gram gorgonzola. Hulpmiddelen Keukenmachine. Hulpmiddelen - Keukenmachine. Voorbereiding Schaaf de courgette in dunne plakken(keukenma... bekijk recept »
200 gr.Rosti 100 gr. Magor 1 bosuitje 1 eetl. boter 1 ei zout en peper uit de molen In de pan de boter verhitten, de Rosti toevoegen en bestrooien met zout en peper. De Rosti ca.8 min. bakken, af en toe omscheppen tot hij bruingeel ziet. Het ei schui... bekijk recept »
4 sneetjes casino brood 50 gram Gorgonzola kaas 2 ananas schijven 15 gram boter Sneetjes brood besmeren met gorgonzola. 2 sneetjes beleggen met een plak ananas. Andere boterham erop leggen. De dubbele boterhammen aan de buitenkant licht met boter bes... bekijk recept »
400 gr. spaghetti / pakje spinazie a la creme450 gr. / 200 gr gorgonzola / 4 eieren / versgemalen peper en nootmuskaat / zout Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op het pak. Kook de eieren circa 6 minuten en verwarm de spinazie als aangegeven o... bekijk recept »
4 struikjes witlof 2 dunne preitjes 4 eieren 1/4 liter slagroom 100 gram gorgonzola versgemalen zwarte peper 20 gram boter ca. 250 gram croissantdeeg Verwarm de oven voor op 200C. Snijd het schoongemaakte lof in dunne ringen. Doe hetzelfde met de pr... bekijk recept »
4 grote rijpe vijgen200 gram rijpe gorgonzolaop kamertemperatuur2 el. zuivere honing200 gram rauwe Parma- of Serranoham (ongeveer 16 dunne plakken) Snijd iedere vijg in vier punten en schik aan een kant van een serveerschaal, leg de punt porgonzola e... bekijk recept »
Gorgonzola Roombijvoorbeeld zure room of slagroom Beetje bakvet van het vlees Peper Variatie toevoegingenal dan niet gelijktijdig: CitroensapBasilicumPort Laat de gelijke delen zure room en gorgonzola (verhoudingen mogen aangepast naar eigen smaak) ... bekijk recept »