744 recepten met gorgonzola
2 el olijfolie 1 uigesnipperd 300 g risottorijst (pak 500 g) 75 g droge witte wijn 1 liter kippenbouillon (van tablet) 2 rijpe peren (bijv. conference) 60 g boter 155 g Gorgonzola (kaas)in stukjes 40 g Parmezaanse kaasgeraspt Verhit de olie in een pa... bekijk recept »
1 kleine ui200 gr gorgonzola20 gr boter300 gr risottorijst1,5 ltr kippenbouillon(tabl)150 gr rucola Smelt de boter in de pan. bak hierin het gesnipperde uitje zacht en glazig. voeg de risottorijst toe en laat de korrels, onder voortdurend roeren, enk... bekijk recept »
1 stronk broccoliin roosjes 1 venkelknolin stukken (hak het venkelgroen fijn en bewaar) 100 gram gorgonzola 3 eetlepels citroenrasp teentje knoflookuitgeperst 3 eetlepels provencaalse kruiden 2 kaiserbroodjes of een klein stokbrood (beide om af te ba... bekijk recept »
6 vellen lasagne 200 g diepvries deelblokjes spinazie a la creme peper mespunt knoflookpoeder 4 tomaten 1 eetlepel Provencaalse kruiden 100 g gorgonzola 1 blikje tomatenblokjes (400 g) 1 eetlepel groene pesto Oven voorverwarmen op 175 graden. In een ... bekijk recept »
Zout6 vellen lasagne200 g diepvries spinaziepeperknoflookpoeder4 tomateneetlepel Italiaanse of Provencaalse kruiden100 g Gorgonzola1 blikje tomatenblokjes (400 g)1 eetlepel groene pesto Oven voorverwarmen op 175 graden. In pan ruim water met zout aan... bekijk recept »
Bakje tortelloni verdi (250 gr. AH huistraiteur) 1 potje artisjokkenharten in olie 3 el olijfolie 1 bakje provencaalse runderreepjes ca. 250 gr.(AH) 80 gr. Gorgonzola 1 beker roomculinair 20 gr. pijnboompitten Voorbereiding In pan pasta volgens ... bekijk recept »
4 varkensschnitzels van 150 gr. stuk - 8 plakjes parmaham - 16 verse salieblaadjesof gedroogde salie - cocktailprikkers - 400 gr. broccoliin roosjes verdeelt - 1 rode paprikain reepjes gesneden - 40 gr. amandelengoudbruin geroosterd - 150 gr. gorgonz... bekijk recept »
1 italiaanse bol75 gr gorgonzola1 plak hammosterditaliaanse kruiden. Bol opensnijden en besmeren met mosterd, hierop de plak ham gevolgt door de gorgonzola en betrooien met de kruiden.Even in de oven verwarmen totdat de kaas gesmolten is. bekijk recept »
4 grote aardappelen met schil 125 gr. gorgonzolaverkruimeld 50 gr. geraspte pecorino 1 tl. fijngesneden rozemarijn 3-4 el slagroom zout,peper 2 el boter of margarine Voorbereiding Oven voorverwarmen op 200 graden Bereidingswijze Aardappelen in alumin... bekijk recept »
500 gram pasta kipfilet in blokjes voor 4 personen 1 teentje knoflook 200 gram champignons 1 prei gorgonzola/Magor 1 bakje slagroom Bak de kip bruin in de pan met de knoflook en maak op smaak met zout en peper. Doe de groente erbij en bak tot gaar is... bekijk recept »