744 recepten met gorgonzola
- 3 siciliaanse pepers ( groen) - 100 gram gorgonzola - 1 tomaat () - 5 blaadjes Basilicum - 1 Italiaanse bol Bereidingswijze - Snijd de tomaat in schijfjes en leg de schijfjes op de iItaliaanse bol. - Snijd de gorgonzola in plakken en leg deze op de... bekijk recept »
200 g verse zalmfilet. 5 plakjes roomboter bladerdeegontdooid.150 g gorgonzolakamertemperatuur. 3 bossuitjesin dunne ringetjes. 4-5 el olijfolie extra vergine (met kruiden) Bestrijk het bladerdeeg met gorgonzola en leg de plakjes zalm erop.Strooi zou... bekijk recept »
4 zalmfilets van ca. 150 g alternatief: meervalfilet of tonijn zoutpeper 25 g boter 100 g gorgonzola (of roombrie) 4 eetlepels fijngehakte peterselie (vers of diepvries) 1 dl droge witte wijn Bestrooi de zalmfilets met zout en peper. Verhit de boter... bekijk recept »
250 gr champignons (girollescèpes,kastanjechampignons250 gr gorgonzola,2à3 el light room1 el geroosterde pijnboompittenolijfolie,sjalotten versnipperd1 lookteentjezout en rood pepertje,peterselie Borstel de champignons af en snij ze in gr... bekijk recept »
Middelgrote champignons pijnboompitten gorgonzola olijfolie Hulpmiddelen Bakplaat Hulpmiddelen - Bakplaat Bereidingswijze Verwarm de grill. Borstel de champignons voorzichtig schoon. Verwijder de steeltjes. Hak de pijboompitten fijn. Bestrijk het ba... bekijk recept »
150 gr eikebladsla2 rijpe peren1 tomaat of bakje kerstomaatjes100 gr gorgonzolakleine rode ui30 gr walnotenpeperdilleevt. teentje knoflookolijfoliebalsamico azijn. Zet een bord klaar. Was de eikebladsla de tomaat of kerstomaatjes. Leg de eikebladsla ... bekijk recept »
1 maal basisrecept voor rauwe kl245sse100 gr Gorgonzola2 grote uien in ringen2 el boter Bereidingswijze Klõssedeeg bereiden volgens basisrecept. Gorgonzola in blokjes snijden. Uit deeg klõsse vormen en in elke klõss enkele kaasblokjes doe... bekijk recept »
1 kilo aardappels (AH Biologisch) 800 g witlof (AH Biologisch) 200 g gebraden kipfilet (vleeswaren) 1 zakje besciamellasaus (pak à 2 zakjes) 1/2 l melk 150 g gorgonzola (kaas) Aardappels schillen en wassen. Oven voorverwarmen op 225 °C of g... bekijk recept »
Varkenshaaspeperolijfoliesjalotjes,olifantknoflook,witte wijnslagroom,gorgonzola( olifantknoflook bij www.gourmet-nl.com In braadpan olijfolie verhitten en varkenshaas aanbraden. Uit nemen en in ovenvaste schaal doen. Sjalot en knoflook bakken in bra... bekijk recept »
1 ons ger. oude kaas (80 gr.) 1 ui 3 tenen knoflook 1 ? ons achterham 80 gr. gorgonzola bakje champignons ? bekertje creme fraiche melk peperaromatbeetje zout diepvries basilicum 150 gr. pasta Gorgonzola zacht maken met wat melk (in magnetron). Meng... bekijk recept »