Recepten met varkensgehakt

315 recepten met varkensgehakt

Varkensgehakt

Varkensgehakt Varken: Varkensgehakt bestaat volledig uit varkensvlees. Half-om-half gehakt bestaat uit gelijke delen varkensvlees en rundvlees.

Spaghetti met gehaktballetjes

4 tenen knoflook (2 in dunne plakjes, 2 geperst) olijfolie 2 blikjes (Ã 400 g) (kers)tomaten 500 g rundergehakt 500 g varkensgehakt 2 eieren, losgeklopt 2 handjes vol pijnboompitten, geroosterd 4 el gehakte peterselie 5 el geraspte parmezaa... bekijk recept »

Gehaktballen met selder in tomatensaus

400 g kalfs- of varkensgehakt 1 ei 4 groene selderstengels 1 teentje look 400 g tomatenvlees op provençaalse wijze 1 zakje aardappelpuree enkele takjes peterselie 2 eetlepels paneermeel 2 eetlepels olijfolie peper en zout1. Spoel de selder en snij de... bekijk recept »

Gyoza met varkensvlees en groenekool

bloem voor het werkoppervlak 13 cl kokend water 1 eetlepel gegrilde sesamolie 1 koffielepel gegrilde sesamolie (voor de saus) 230 g patisseriebloem 180 g groenekool (blaadjes zonder middenste nerf) 2 teentjes knoflook 5 cm verse gember 4 stengel... bekijk recept »

Soep met moambe

300 g zoete aardappelen 3 eetlepels arachideolie 1 dikke ui 25 cl kokosmelk 1 blokje kippenbouillon 2 teentjes knoflook 800 g Moambe classic (blik) 1 rode chilipeper 400 g Bio varkensgehakt gehakte verse koriander zout en peper1. Doe 2 eetlepels olie... bekijk recept »

Gevulde koolbladeren (Golabki)

1 ei Omega 3 1 grote ui 100 g kalfs- of varkensgehakt 1 snuifje laurierpoeder peper, zout 100 g rijst 400 g rundergehakt 1 witte kool, schoongemaakt, in vieren gesneden1. Kook de rijst en hou die apart. 2. Breng licht gezouten water aan de kook. Domp... bekijk recept »

Terrine van everzwijn met pistachenoten

10 cl armagnac een klein spekzwoerd 1 ei 800 g everzwijnstoofvlees 60 g gedopte pistachenoten 5 grote gelatineblaadjes (15 g) 6 jeneverbessen 1 kruidentuiltje peper en zout 1 sjalot 250 g varkensgehakt niet bereid 250 g varkensgehakt van het keelstuk... bekijk recept »

Balletjes van varkensgehakt in saus met pindanoten

500 g Bio varkensgehakt 2 eetlepels fish sauce 1 ei 1 afgestreken koffielepel gemalen pili-pili 3 eetlepels lichte sojasaus 2 eetlepels verse gehakte koriander 40 g paneermeel 2 knoflooktenen 1,5 eetlepel rode currypasta 15 cl kokosmelk 15 cl water 1... bekijk recept »

Lasagne

400 g rund-/varkensgehakt 6 sneetjes ham 2 sjalotten 1 teentje knoflook 1 laurierblad enkele takjes tijm 1 koffielepel spaghettikruiden Santa Maria 0,5 koffielepel harissa 680 g tomatenpulp 24 lasagnevellen 1 eetlepel boter 30 g boter (voor de kaass... bekijk recept »

Raapjes gevuld met gehakt en parmezaan

1 ei 1 ui 1 eetlepel fijngehakte peterselie 2 vetarme kippenbouillonblokjes 1 l water 50 g geraspte parmezaan nootmuskaat 20 g paneermeel 12 raapjes 425 g Bio varkensgehakt zout en peper1. Schil de rapen en snij de grootste horizontaal doormidden. B... bekijk recept »

Balletjes in tomatensaus

800 g kalfs-/varkensgehakt 1 sjalot 1 ei 2 eetlepels paneermeel 1 g grote ui 1 teentje knoflook 6 tomaten 2 eetlepels olijfolie 1 chilipeper 500 g passata 1 koffielepel kippenbouillonpasta 1 takje tijm1. Verwarm de oven voor op 180°C. Doe het gehakt... bekijk recept »

Pagina 2 van 32