308 recepten met varkensfilet
1 kg schouderfilet zout tijm laurier 1 ui 2 teentjes knoflook 20 gekneusde peperkorrels 10 gekneusde jeneverbessen flinke theelepel rozemarijn zo mogelijk klein takje dennegroen 100 g champignons 1 lepel spekblokjes 100 g boter of margari... bekijk recept »
? 1 kilo varkensfilet aan een stuk ? 300 gram diepvriesbladerdeeg ? 1 ei ? ca. 200 gram katenspek Laat het bladerdeeg ontdooien. Verwarm de oven voor op 180 graden. Leg de plakjes bladerdeeg in een vierkant en zorg ervoor dat ze elkaar net iets ov... bekijk recept »
300 gr. mager varkensfiletsap van 1 citroen2 theel. olie1/2 fijngemaakt teentje knoflook120 gr. fijngesneden champignons90 gr. fijngesneden rode paprika250 ongezoete ananasstukjes uit blik met 4 eetl. sap2 eetl. sojasaus1 eetl. wijnazijn1 theel. brui... bekijk recept »
-600 g varkensfilet -boter -1 grof gesneden wortel -3 grof gesneden stengels bleekselder -6 grof gesneden pruimtomaten -2 teentjes knoflook -1 eetlepel olijfolie -1 eetlepel citroensap -1 kippenbouillonblokje -1 blaadje laurier -2 dl witte wijn -pepe... bekijk recept »
600 a 700 gr. varkensfilet. 4 appelen(golden deliicious). 125 gr. gedroogde pruimen. peper en zout. 70 gr boter. Hulpmiddelen Mes. lelep. braadslee. oven. Hulpmiddelen - Mes. lelep. braadslee. oven. Bereidingswijze Week de gedroogde pruimen enkele u... bekijk recept »
600 gram varkensfilet - 80 gram boter - 1/4 liter rode wijn - 1/4 liter wijnazijn - 2 sjalotjes - 2 uien - 1 teentje knoflook - 1 wortel - peterselie - tijm - 1 takje dragon - 1 blaadje laurier - 2 kruidnagels - 5 peperkorrels - 2 eetlepels olie - zo... bekijk recept »
4 dl. kokosmelk1-2el. rode currypasta. 400-500g. varkensfiletin reepjes. 300g. dunne sperciebonenin stukken. 1-2el vissaus (nam pla). ca. 1/2 tl. zout. 4 limoen blaadjes (djeroek poeroet). 15 kleine basilicum blaadjes. 1 chili peperfijn gehakt. 100g.... bekijk recept »
MARINADE: 1 kg varkensfilet van de lende - zout - peper - 2 gescheurd laurierblaren - 1/2 uigrof gesnipperd - 2 teentjes knoflook in halve parten - 6 geplette peperkorrels - 3 jeneverbessen gekneusd - 300 ml witte wijn - 1 e olie VOOR SAUS: 500 g cr... bekijk recept »
600 gr varkensfilet of varkensgebraad 2 el bloem 1 el paprikapoeder 100 gr solo, bakken en braden 2 el koffieroom 2 el mosterd peper&zout (pezo) kippenbouillon of water1. Maak een mengsel van de bloem, het paprikapoeder.2. Wrijf dit mengsel over ... bekijk recept »
Voor de marinade:2 eetl. lichte sojasaus3 cm. fijngehakteverse gemberwortel3 theel. bruine suiker2 theel. sesamolie2 theel. witte wijn1 theel. maizena1 theel. oestersaus1 theel. tomatenketchup1 theel. gele bonensaus versgemalen zwarte peperVoor het... bekijk recept »