171 recepten met riblappen
350 gr riblappen 4 uien 2 el bloem 2 el azijn kruidnagelpoeder 500 ml bouillon peper & zout1. Snij 350 gram riblappen in blokjes. Bestrooi met zout en peper. Bak het rundvlees rondom bruin in hete boter. Schep, als het bruin is, de rundvlees uit de... bekijk recept »
4 plakken rauwe ham van ? centimeter dikte1? kilo riblappen4 uien2 winterwortels3 stelen bleekselderij1 rode paprika2 teentjes knoflook100 gram boter1 afgestreken eetlepel provencaalse kruiden ? liter vleesbouillon? liter rode wijnzout en cayennepepe... bekijk recept »
1 kg riblappenin stukken 1 stengel serehin de lengte ingesneden 2 cm kentjoerwortelgeschild of ?poeder 3 blaadjes djeroek peroet 2 vleesbouillontabletten 1 eetlepel zonnebloemolie 3 sjalottenfijngesneden 2 teentjes knoflookfijngesneden 75 gr gemalen ... bekijk recept »
1,8 kg. riblappen/ 300 gr. mager spek in blokjes/ 2 winterwortels/ 1 rode peper/ 2 theelepels tijm/ 12 sjalotten/ 2 verse bollen knoflook (niet pellenze worden in hun gheel toegevoeg)/ 4 laurierblaadjes/ 10 kruidnagelen/ 8 geplette zwarte peperkorrel... bekijk recept »
2 eetlepels zonnebloemolie 1 ui, gepeld en kleingesneden 1 prei, schoongemaakt en in ringen ge; sneden 3 worteltjes, in plakjes gesneden 750 g riblappen 3 takjes peterselie 1 laurierblad mespunt nootmuskaat mespunt marjolein zout zwarte peper uit... bekijk recept »
600 gram magere riblappen 40 gram boter 4 sjalotjes 1 teentje knoflook 1 winterpeen 1 blokje rundvleesbouillon 75 gram magere ontbijtspek 3 takjes tijm 2 volle eetlepels bloem 500 ml rode wijn 2 kruidnagels 250 gram champignons 2 el olijfolie zout pe... bekijk recept »
2 eetl. arachideolie of vloeibaar bakprodukt100 g gerookte spekblokjes500 g uien, gesnipperd2 eetl. honing50 g bloem1 theel. zout en een mespunt versgemalen peper800 g riblappen3 eetl. rode wijnazijn1 eetl. scherpe mosterd500 ml donker bier1 eetl. ge... bekijk recept »
750 gram riblappen 1 ui 2 teentjes knoflook zout en peper 3 tomaten 2 el Olijfolie 1 tl safraanpoeder 1 tl kaneel 1 tl gemberpoeder 0.5 liter runderbouillon sap van een halve citroen 400 gram aardappels 200 gram dadel (gedroogd) 5 takjes verse muntlt... bekijk recept »
1/4 selderijknol2 winterwortels1 grote ui300g magere riblappen1 snee volkorenbrood1 el mosterd50 g boterzoutpeper1/4 l oudbruin5 takjes peterselie Vlees in 15 min door en door verwarmen, op smaak brengen met zout en peper, peterselie erboven fijnknip... bekijk recept »
1 ui1 teentje knoflook1 rode peper4 tomaten600 gr. runder riblappen3 el. olie1 dl. sinaasappelsap3 dl. chileense droge rode wijn (bijv. UndurragaPinot Noir)1 theel. kaneelpoedermespunt kruidnagelpoeder2 theel. tijmzout(versgemalen) zwarte peper Vlees... bekijk recept »