171 recepten met riblappen
1,5 pond riblappen 1 grote ui 1 peer 1 grote moesappel 2 kopjes bouillon sap van halve citroen 1 teentje knoflook 2,5 eetlepel kerriepoeder 2,5 eetlepel boter of margarine 1,5 eetlepel bloem 1,5 eetlepel rozijnen zout naar smaak Bouillon toevoegen m... bekijk recept »
Kilo flinke uien500 gr rundvlees (riblappen of ander mals stoofvlees) 50gr ontbijtkoek5cl berenburger,1/2l vleesbouilonzout en peper naar smaakteentje knoflookboterlaurier blaadjes (3) met in ieder blaadje een kruidnagel gestoken Eerst het vlees aanb... bekijk recept »
500 gr sucade- of riblappen 60 gr boter Mespunt kruidnagelpoeder Zout Peper 2 laurierblaadjes 1 flinke ui 1 eetlepel bloem 2 dl warm water 3 eetlepels (wijn)azijn Bak het vlees in de hete boter rondom bruin en neem het uit de pan Fruit in het rester... bekijk recept »
800 g riblappenin blokjes of hacheevlees zout en peper 2 el bloem 4 el boter of olie 2 uienin grove stukken 2 tenen knoflookgehakt 2 tl kaneelpoeder 1 tl gemberpoeder 2 el honing 250 g gewelde pruimen zonder pit 8 dl warme vleesbouillon Leg... bekijk recept »
500 gr sukadelapjes of riblappen Voeg de rest van de ingredienten toe: voeg echter niet te veel toe. Zorg ervoor dat er voldoende vocht in de pan zit. Laat het vleesmengsel stoven tot het gaar is. Dit duurt ca. 2 a 2,5 uur. bekijk recept »
500g riblappen1/2 tl gemerpoeder 1/2 verse peper1/2tl saffraanpoeder1 ui2 gele paprika1 courgette 3 eetl zonnbloemolie2 teentjes knoflook3dl bouillon 75g blanke amandelen 75g rozijnen 2 uur stoven Rozijnen, amandelen en courgette pas 15 min voor het ... bekijk recept »
Nodig: 750 gram riblappen 1 ui 2 teentjes knoflook zout en peper 3 tomaten 2 el Olijfolie 1 tl safraanpoeder 1 tl kaneel 1 tl gemberpoeder 0.5 liter runderbouillon sap van een halve citroen 400 gram aardappels 200 gram dadel (gedroogd) 5 takjes verse... bekijk recept »
750 gram riblappen in grote blokjes2 eetlepel arachideolie of vloeibaar bakproduct8 sjalotjes gepeld, in vieren4 cm gemberwortel geschild, in plakjes400 milliliter vleesbouillon of -fond250 milliliter sinaasappelsap4 eetlepel sinaasappelmarmelade of ... bekijk recept »
600 g riblappen 1/2 theel. gemberpoeder 1/2 theel. peper 1/2 theel. zout 1/2 theel. saffraanpoeder 1 ui 2 gele paprika?s 1 courgette 3 eetl. zonnebloemolie of arachideolie 2 teentjes knoflook 3 dl bouillon (van tablet of uit pot) 2 dl kook... bekijk recept »
600 gr.riblappen/1/2 theel.gemberpoeder/1/2 theel.peper/1/2 theel.zout/1/2 theel.saffraanpoeder/1 ui/2 gele paprika's/1 courgette/3 eetl.zonnebloem-of arachideolie/2 teentjes knoflook/3 dl.bouillon(van tablet of uit pot)/2 dl.kookroom/75 gr.blanke am... bekijk recept »