Recepten met riblappen

171 recepten met riblappen

Riblappen

Riblappen Rund: De riblappen zijn de malste stooflappen van het rund ( dunne lende) en het snelst te bereiden.

Bengalicurry

1,5 pond riblappen 1 grote ui 1 peer 1 grote moesappel 2 kopjes bouillon sap van halve citroen 1 teentje knoflook 2,5 eetlepel kerriepoeder 2,5 eetlepel boter of margarine 1,5 eetlepel bloem 1,5 eetlepel rozijnen zout naar smaak Bouillon toevoegen m... bekijk recept »

Friese Hachee

Kilo flinke uien500 gr rundvlees (riblappen of ander mals stoofvlees) 50gr ontbijtkoek5cl berenburger,1/2l vleesbouilonzout en peper naar smaakteentje knoflookboterlaurier blaadjes (3) met in ieder blaadje een kruidnagel gestoken Eerst het vlees aanb... bekijk recept »

Grootmoeders runderlappen

500 gr sucade- of riblappen 60 gr boter Mespunt kruidnagelpoeder Zout Peper 2 laurierblaadjes 1 flinke ui 1 eetlepel bloem 2 dl warm water 3 eetlepels (wijn)azijn Bak het vlees in de hete boter rondom bruin en neem het uit de pan Fruit in het rester... bekijk recept »

Hachee Met Kaneel En Pruimen

800 g riblappenin blokjes of hacheevlees zout en peper 2 el bloem 4 el boter of olie 2 uienin grove stukken 2 tenen knoflookgehakt 2 tl kaneelpoeder 1 tl gemberpoeder 2 el honing 250 g gewelde pruimen zonder pit 8 dl warme vleesbouillon Leg... bekijk recept »

Draadjesvlees Van Oma

500 gr sukadelapjes of riblappen Voeg de rest van de ingredienten toe: voeg echter niet te veel toe. Zorg ervoor dat er voldoende vocht in de pan zit. Laat het vleesmengsel stoven tot het gaar is. Dit duurt ca. 2 a 2,5 uur. bekijk recept »

Marokkaanse Stoofschotel

500g riblappen1/2 tl gemerpoeder 1/2 verse peper1/2tl saffraanpoeder1 ui2 gele paprika1 courgette 3 eetl zonnbloemolie2 teentjes knoflook3dl bouillon 75g blanke amandelen 75g rozijnen 2 uur stoven Rozijnen, amandelen en courgette pas 15 min voor het ... bekijk recept »

Rundertajine met dadels

Nodig: 750 gram riblappen 1 ui 2 teentjes knoflook zout en peper 3 tomaten 2 el Olijfolie 1 tl safraanpoeder 1 tl kaneel 1 tl gemberpoeder 0.5 liter runderbouillon sap van een halve citroen 400 gram aardappels 200 gram dadel (gedroogd) 5 takjes verse... bekijk recept »

Rundvlees uit de oven met sinaasappel en gember

750 gram riblappen in grote blokjes2 eetlepel arachideolie of vloeibaar bakproduct8 sjalotjes gepeld, in vieren4 cm gemberwortel geschild, in plakjes400 milliliter vleesbouillon of -fond250 milliliter sinaasappelsap4 eetlepel sinaasappelmarmelade of ... bekijk recept »

Marokkaanse Stoofschotel

600 g riblappen 1/2 theel. gemberpoeder 1/2 theel. peper 1/2 theel. zout 1/2 theel. saffraanpoeder 1 ui 2 gele paprika?s 1 courgette 3 eetl. zonnebloemolie of arachideolie 2 teentjes knoflook 3 dl bouillon (van tablet of uit pot) 2 dl kook... bekijk recept »

Marokkaanse Stoofschotel

600 gr.riblappen/1/2 theel.gemberpoeder/1/2 theel.peper/1/2 theel.zout/1/2 theel.saffraanpoeder/1 ui/2 gele paprika's/1 courgette/3 eetl.zonnebloem-of arachideolie/2 teentjes knoflook/3 dl.bouillon(van tablet of uit pot)/2 dl.kookroom/75 gr.blanke am... bekijk recept »

Pagina 6 van 18