Recepten met ossenhaas

151 recepten met ossenhaas

Ossenhaas

Ossenhaas Rund: Ossenhaas is het malste en mooiste deel van het rund.

Ossenhaas In Paprikamarinade

50 gram spekreepjes4 volle eetlepels paprikamelange met schapenkaas (potjePelopennese)1 eetlepel goulashkruiden1 dl. rode wijn (of bouillon)2 takjes tijm400 gram (Argentijnse) ossenhaas. Voorbereiding 1. In steelpan spekreepjes op zacht vuur in circa... bekijk recept »

Carpaccio Van Gevulde Ossenhaas

300 gr. ossenhaas aan 1 stuk6 el. pesto3 gedroogde tomatenzout en peper20 basilicumblaadjes2 el. olijfolie50 gr. parmezaanse kaas aan 1 stuk Vlees voor het serveren 30 min. in de diepvries leggen. Het daarna in dunne plakken snijden en over 4 borden ... bekijk recept »

Filet De Boeuf Farci : Gevulde Ossenhaas

600 gr. ossenhaas 2 sjalotjes 20 gr. boter 0.1 l. madeira 0.2 l. kalfsfond 1 el. olie 1 el. mosterdgrove 2 el. tuinkruiden Zout en peper Voorbereiding Verwarm de oven in 12 minuten voor op 250 graden Bereidingswijze De ossenhaas in de lengte open sni... bekijk recept »

Roerbakken Peultjes Met Ossenhaas

50 g peultjes6 sjalotjes gepeld en gesnipperd375 g ossenhaas2 stengels bleekselderij schoongemaakt en in plakjes2-3 el (o)lijfolie1-2 el Thaise chilisaus2 teentjes gehakte knoflook2 el citroensapThaise vis(s)aus naar smaak Bereidingswijze Blancheer d... bekijk recept »

Roergebakken Peultjes Met Ossenhaas

50 gram peultjes6 sjalotjes gepeld en gesnipperd375 gram ossenhaas2 stengels bleekselderij schoongemaakt en in plakjes2 á 3 el olijfolie1 á 2 el Thaise chilisaus2 teentjes knoflook2 el citroensapThaise vissaus naar smaak Hulpmiddelen een... bekijk recept »

Ossenhaas Met Blackbeandressing

Ingrediënten 600 gram ossenhaas zout en peper boter- en olie om te bakken3 lente-uitjes 1 bosje koriander voor de blackbeandressing 1 rode peper 4 el olijfolie 1 1/2 el blackbeansaus (toko) 1 el sherry 1 el citroensap 1 th. vers geraspte gemberwo... bekijk recept »

Ossenhaas

Ossenhaas ? 600 gram aan een stuk wat peper en zout boter en olie om te bakken 3 uitjes bosje koriander voor de blackbeandressing: 1 rode peper 4 eetlepels olijfolie 1? eetlepel blackbean sauce 1 eetlepel sherry 1 eetlepel citroensap 1 theelepel vers... bekijk recept »

Gepocheerde Ossenhaas.

4ossenhaasjes van gelijke grootte400ml volle,kruidige rode wijn1pot vleesfond2t knoflook,gehalveerd2takjes tijm1el geplette vierseizoenenpeperkorrels50g koude boter,in klontjes. Bereidingswijze Vlees op kamertemperatuur laten komen.In pan(waarin stuk... bekijk recept »

Gemarineerde ossenhaas met groene asperges

4 stukken ossenhaas (elk 200 g)16 groene asperges1 stokbrood (in sneetjes)4 teentjes knoflook (geperst)4 el rode wijn1 limoen (sap van)1 el worcestersaus1 el sojasaus150 g boter (op kamertemperatuur)4 kl komijnpoeder2 kl koriander (poeder)1 kl paprik... bekijk recept »

Ossenhaas in bladerdeeg met truffeljus

1 ossenhaas (van 1,2 kg)2 vellen bladerdeeg1 eidooier20 g zwarte truffel10 cl truffeljus (bij de poelier of delicatessenzaak)150 g boter2 el olie (om te bakken)fleur de selpeperzout1. Hak de truffel heel fijn en meng met 100 g zachte boter. Bewaar in... bekijk recept »

Pagina 6 van 16