151 recepten met ossenhaas
700 g ossenhaas16 groene asperges4 dunne plakken parmaham4 plakken tallegio (kaas)3 dl kalfsfond1 dl marsala1 el fijngesneden truffelpeperzout Kook voor de saus de marsala in tot de helft, voeg de truffel en de fond toe en laat inkoken tot een saus. ... bekijk recept »
800 gr groene asperges 800 gr witte asperges 1 theelepel zout 1 kg ossenhaas 2 eetlepels olijfolie 5 dl room 1 theelepel kerriepoeder 1/2 bosje peterselie Versgemalen witte peper, zout Schil de asperges en kook ze gaar. Verhit de olijfolie in een br... bekijk recept »
voor 10 personen: 1 ossenhaas van ca. 2 kilo schoon 100 gram varkensnet 12 plakjes diepvries bladerdeeg (of een grote plak) 2 eidooiers Voor de vulling: 1 kilo champignons 100 gram mager rookspek 1 theelepeltje kerriepoeder 2 uien 2 teentjes knoflook... bekijk recept »
800 g runderfilet (ossenhaas) paprikapoeder 10 cl olijfolie (extra vierge) 1 ui 2 cl dragonazijn 0.5 dl wijn (wit/droog) 1 dl room 4 tomaten 15 g tomatenpuree 12 kerstomaatjes 2 teentjes knoflook 15 g paneermeel 500 g tagliatelle 0.5 eetlepels dragon... bekijk recept »
voor 10 personen: 1,5 kg ossenhaas 3 liter kalfsfond 300 gram bouquet-garni (wortel, prei ui, knolselderij en champignons)Breng de kalfsfond aan de kook. Bind de ossenhaas op. Zet het bouquet-garni aan in een pan. Doe de kalfsfond in een slede en voe... bekijk recept »
400 gr. ossenhaas5 eetl. schenkstroop5 eetl. Japanse sojasaus4 eetl. olie zoutpeper1 blik lycheessesamzaad Voorbereiding Snijd de ossenhaas in dikke repen. Schenkin een schaalde stroop over het vlees en schep het goed om.Laat het vleesafgedektin de ... bekijk recept »
250 g ossenhaas 1 kleine ui 50 g peultjes 1/2 bakje shii-takes (paddestoelen) 1/2 rode paprika 1 struikje paksoi 2 teentjes knoflook 4 eetlepels olie 2-3 eetlepels oestersaus (versgemalen) zwarte peper Ossenhaas in flinterdunne plakjes snijd... bekijk recept »
50 gram spekreepjes4 volle eetlepels paprikamelange met schapenkaas (potjePelopennese)1 eetlepel goulashkruiden1 dl. rode wijn (of bouillon)2 takjes tijm400 gram (Argentijnse) ossenhaas. Voorbereiding 1. In steelpan spekreepjes op zacht vuur in circa... bekijk recept »
Ingredienten:300 gram ossenhaas150 gram eendenlever100 gram parmezaanse kaas1 grote wintertruffel Truffelvinaigrette:2 dl. Truffeljus1 theelepel truffelolie4 dl ma?skiem olie1 klein sjalotje1/2 appel geschild en gesneden1/2 dl. witte wijnazijn3 dl. R... bekijk recept »
250 gram champignons grofgehakt, 200 g ossenhaas, 2 el rode wijnazijn, 2 dl eerste persing olijfolie, 1 sjalotje fijngehakt 10 groene asperges 1 el olijfolie, 3 teentjes knoflook in plakjes, ? limoenschil geraspt 1 grote bos basilicum, 50 g Parmezaan... bekijk recept »