204 recepten met karbonade
500 gram krieltjes met schil4 haaskarbonades3 eetlepel olijfolie1 citroen schoongeboend200 milliliter kookroom500 gram diepvriestuinbonen1 ui gesnipperd1 theelepel Provençaalse kruiden1 theelepel groene pesto1. Kook de krieltjes gaar in circa ... bekijk recept »
1 citroen, schoongeboend4 teentjes knoflook, geperststukje gemberwortel van circa 5 cm, geschild en geraspt1 rode peper, zonder zaadjes, fijngehakt7 eetlepels arachide- of zonnebloemolie4 eetlepels sojasaus of ketjap manis4 ribkarbonades1 kilogram kr... bekijk recept »
4 schouderkarbonades4 eetlepels olijfolie1 sinaasappel, schoongeboend2 eetlepels mosterd1 theelepel gedroogde tijm1 eetlepels bruine basterdsuiker1. Bestrooi de karbonades met zout en peper en wrijf ze goed in met olijfolie. Rasp de helft van de sina... bekijk recept »
4 schouderkarbonades4 lente/-bosuitjes1 eetl. arachide- of zonnebloemolie2 eetl. sesamzaadvoor de marinade:1 teentje knoflook, geperst4 eetl. ketjap1 eetl. honing2 eetl. sesam- of wokolie1 theel. gemberpoeder2 theel. sambal oelek1. Meng de ingred... bekijk recept »
4 schouderkarbonadeszoutversgemalen peper1 theel. paprikapoeder1 eetl. gedroogde oregano2 eetl. (olijf)olie1 pot tomatensaus1 bolletje mozzarella, in stukjes400 g broccoli1. Verwarm de oven op 175°C. Bestrooi de karbonades rondom met zout en pepe... bekijk recept »
2 eetl. vloeibaar bakproduct4 schouderkarbonadeszoutversgemalen peper50 g gemengde ongezouten noten2 witte boterhammen, zonder korstjesmespuntje korianderpoedermespuntje kaneelmespuntje gemberpoeder1 theel. gedroogde tijm1 theel. gedroogde oreganobak... bekijk recept »
4 rib- of schouderkarbonadeszoutversgemalen peper500 g vastkokende aardappelen, geschild, in plakjes500 g wortel, geschrapt, in plakken1 citroen6 eetl. olijfolie1 teentje knoflook, geperst2 eetl. (grove) mosterd50 ml vleesbouillon (van tablet)2 eetl.... bekijk recept »
4 karbonades3 eetl. olijfolie2 eetl. grove mosterd(zee)zoutversgemalen peper2 eetl. gehakte verse salie1. Wrijf de karbonades in met een mengsel van olijfolie, mosterd, zout, peper en salie. Laat dit minimaal 15 minuten intrekken. 2. Rooster het vlee... bekijk recept »
1 kg stoofvlees 1 stuk ui 3 el luikse siroop 2 grote laurierbladen peper en zout 1 el azijn 3 kruidnagels 1 bruine maizena express1. Boter smelten - sjalotten bruinen, vlees bruinen, peper, zout, laurier en azijn toevoegen en kruidnagels.2. Laten ... bekijk recept »
1 kg rundsstoofvlees zout 2 eetlepels Solo Vloeibaar 0.5 theelepel suiker 0.5 eetlepel azijn 3 uien peper 1. Haal de karbonade 15 minuten voor het bakken uit de koelkast. 2. Pel en snij de uien in dunne ringen. 3. Dep de karbonade vlak voor het ba... bekijk recept »