431 recepten met hamlappen
500 gr hamlappen (in reepjes} snufje peper 6 etl olie 2 uien {gesnipperd} snufje zout 4 eetl chillisaus 1 theel citroensap ? vleesbouillontablet 2 ? dl gezefde tomaten 1 theel laos 3 theel gemberpoeder 5 eetl ketjap manis 1 pot atjar tjampoer (zonder... bekijk recept »
- 4 aardappels - 400 gram hamlappen - 3 eetl.olie - 1 klein blikje tomatenpuree - 2 eetl. ketjap - 1 theel. gemberpoeder - 1 teen knoflook - 1 klein potje atjar tjampoer - 1 klein blikje ananasstukjes - 200 gram diepvries sperziebonen - 50 gram cashe... bekijk recept »
400 gr. magere hamlappen in mooie blokjes van 3 cm6-8 houten sateprikkers4 el. ketjap manis3 el. verse limoensapstukje verse gember van 3 cm3 teentjes knoflook2 lente-uitjes2 tl. bruine suikergemalen koriandergemalen komijnkaneel Hulpmiddelen Grillp... bekijk recept »
400-500 gram hamlappen1 uiboter1 eetl. kerriepoeder1 pak krielaardappeltjes (750 gr.)1 (klein) blikje doperwten1 a 2 bouillonblokjes (kruiden)1 blikje ananasstukjes (140 gr.)1 zakje kerriesaus4 eetl. zilveruitjes1/2 dl. koffieroom Smelt de boter in e... bekijk recept »
Vlees: varkenslappen c.q. hamlappen Marinade: 250ml. Zoete Ketjap Conimex. scheutje zonnebloemoliescheut azijneetlepel boemboe sateeetlepel paprika poeder pikanteetlepel paprika poeder mildhalve eetlepel gemberpoedereetlepel bruine suikersambal naar ... bekijk recept »
700 g magere hamlappen 2 (rode) uien 2 teentjes knoflook 50 g boter 2 eetl. gembersnippers 2 theel. ketoembar (gemalen koriander) 1 theel. djinten (komijnpoeder) 1 eetl. kurkuma (koenjit) 1 theel. cayennepeper 2 eetl. tomatenpuree of gezeefde tomaten... bekijk recept »
750 g hamlappen, in dobbelstenen2 laurierbladen2 uien, in ringen1 takje rozemarijn (of 1 theel. gedroogde rozemarijn)1/2 l rode wijn (Que Mas)zoutversgemalen peper2 eetl. bloem100 g magere gerookte spekblokjes40 g boter1/2 l blik kidney bonen... bekijk recept »
1 eetl. olijfolie of zonnebloemolie1 kg magere hamlappen, in dobbelstenen3 teentjes knoflook, gepeld en in plakjes500 g prei, in stukjes van 2-3 cm2 blikken gepelde tomaten op sap (800 g)1 potje vleesfond of 400 ml vleesbouillon450 g voorgekookte kri... bekijk recept »
700 g magere hamlappen, in dobbelstenenzoutversgemalen peper4 eetl. zonnebloemolie of arachideolie3 uien, in grove stukken4 teentjes knoflook, gehaktstukje (3 cm) verse gemberwortel, geraspt1 rode peper, zonder zaadjes, gehakt1 blikje tomatenpuree (7... bekijk recept »
400 g hamlappen, in repen3 eetl. arachide- of zonnebloemolie1 rode ui, in ringen200 g bospeen of 1 kleine winterwortel, in repen200 g sugarsnaps2 struikjes witlof, in repen2 eetl. gehakte koriander (vers of diepvries)voor de marinade:2 teentjes knofl... bekijk recept »