Recepten met fricandeau

209 recepten met fricandeau

Fricandeau

Fricandeau Varken: Fricandeau is een uiterst mager stuk varkensvlees, het is ook (enigszins) rosé te eten. Gebraden in de pan of in de oven aan één stuk of in dikkere lapjes gesneden.

Varkensvleesspiezen

Bij dit gerecht moet je wel rekening houden met 3-4 uur marineren. 30 blaadjes salie 4 citroenen 4 teentjes knoflook 8 el. olijfolie 1 tl. kaneelpoeder vers gemalen zwarte peper 500 gr. hamlappen of fricandeau zout Voorbereiding Hak 6 salieblaadjes f... bekijk recept »

Vleesspiesjes Met Paprikasaus

4 rode paprika's200 gram fricandeau200 gram kipfilet1 grote uizonnebloemolie2 teentjes knoflook2 tl. tijmzout1 el. olijfolie Leg de stukken paprika met de binnenkant naar beneden gericht op een stuk aluminiumfolie onder de hete grill. Er ontstaan nu ... bekijk recept »

Khao Moo Daeng

1 kilo varkensvlees (b.v. fricandeauin repen van 5 x 15 cm gesneden. Marinade: 6 tenen fijngehakte knoflook1/2 theelepel witte rijst2,5 dl. sojasaus90 gram bruine basterdsuiker1 theelepel rode kleurstof. Saus: 2 eetlepels olie4 eetlepels gehakte knof... bekijk recept »

Erwtensoep

500 gr fricandeau 1 droge metworst 500 gr spliterwten 3 uien 1/3 knolselderij 1 wortel 5 aardappelen honig erwtensoep (maaltijdsoep) bouillon blokje soepgroente Het overgebleven water van de vorige dag, samen met de fijngesneden soepgroenten en fijn ... bekijk recept »

Hete Rosti

600 gram Rosti1 pond tauge2 tomaten,2 uien1 teentje knoflook400 gram magere varkenslapjes of fricandeausambalzout,peper en ketjap. Voorbereiding Het vlees is blokjes snijdenuien snipperenknoflook uitpersen,tomaten wassen,ontvellen in kokend water en ... bekijk recept »

Varkensfricandeau Met Groentesaus

1 kg varkensfricandeauzoutpeper150 gr boter2 el olijf-of zonnebloemoliem 1 schhongemaakt en in ringen gesneden ui1 uitgeperst teentje knoflook2 schoongemaakte en in stukjes gesneden bleekselderij1 schoongemaakte en in reepjes gesneden paprika4 ontvel... bekijk recept »

Snelle Cassoulet

1 potje witte bonen 1 ui 2 teentjes knoflook 1 kleine winterwortel 1 halve rode paprika een handje sperziebonen wat grote witte champignons een kop diepvriesdoperwtjes 1 ons fricandeau 3 ons gehakt hoh 3 chipolataworstjes een paar kippenlevertjes kle... bekijk recept »

Kalfsfricandeau a la Lorraine

Voor 4-6 personen: 750 g kalfsfricandeau, 2 tl pepersap, (of 1 tl peper), zout. 3 el olie of plantaardig bakvet, 1/8 l sinaasappelsap, 1/8 - 1/4l water, 1 pakje vleesjuspoeder 1 sinaasappel, 2 el room.Vlees koud afspoelen, met keukenpapier droogdeppe... bekijk recept »

Nasi Goreng als van de Chinees met malse

500 gr (basmati)of surinaamse rijst 1 ui heel klein gesneden 1 kleine rode peper zonder zaad ook heel fijn 2 plakken elk 100 gr goede achterham in blokjes gesneden( vleeswaar) 1 plak ca 100 gr fricandeau ( vleeswaar)in blokjes 2 eieren opbakken en ... bekijk recept »

Pagina 21 van 21