1000 recepten met biefstuk
Bijna iedereen loopt het water in de mond, bij het opstijgen van de heerlijke geur van gebakken biefstuk, in de keuken of op de barbecue. Er zijn verschillende stukken vlees: biefstuk, entrecôte, ossehaas, rib-eye, tournedos, t-bone steak, filet mignon (kleine haasbiefstukjes uit het dunne deel van ossehaas) en chateaubriand.Biefstuk(ken): 4 tomaat (-aten): 4 courgette(s): 1 water: 4 soeplepel(s) teentje(s) van look: 4 rode paprika('s): 1 olijfolie: 4 soeplepel(s) klontje(s) boter: 1 groene paprika('s): 1 peper en zout tijm: 4 takje(s) witte wijnazijn: 2 soeplepe... bekijk recept »
1 bekertje crème fraîche 1 zakje mix voor Provencaalse kruidenboter (Duyvis) 4 biefstukken à 125 g zoutpeper 40 g boter of margarine Bestrooi de biefstukken met versgemalen peper, bak ze in hete boter naar wens rood of roé en... bekijk recept »
-4 toscaanse biefstukjes (met kruidenboter in dito kruiden) -750 gram aardappels -3 eetlepels olijfolie -2 teentjes knoflook -1 eetlepel tijm -toscaanse of provencaalse kruidenmixvers gemalen naar smaak -1 rode paprika -25 gram boter -400 gram gemen... bekijk recept »
300 gram biefstuk 3 eetlepel citroensap 1 eetlepel suiker 3 eetlepel vissaus 1 theelepel gemalen gedroogde chilipeper 1 fijngesneden rode ui 4 eetlepel fijngesneden koriander (vers) 3 lente uitjes 1 krop sla (naar keuze) 200 gram kerstomate... bekijk recept »
4 biefstukjes (à 125 g)8 tomaten (gedroogd, op olijfolie + wat van de olie)1 theelepel zwarte peper (grofgemalen)200 g champignons4 eetlepels balsalmico-azijn1 theelepel franse mosterd4 eetlepels mayonaise4 eetlepels tomatensap200 g gemengde salade- ... bekijk recept »
voor 4 personen: 4 wels biefstukken gewicht naar keuze, welsh beef kruiden, roomboter, saus béarnaise, witte asperges-aantal naar keuze, verse lamsoren, boter, peper uit de molen, nieuwe aardappeltjes, rozemarijn, zeezout. Voor de béarnaise: 1/2 dl. ... bekijk recept »
Voor 4 personen: 4 biefstukken chateaubriand (doiepvries) 200 g tomatenblokjes (diepvries) 500 g extra fijne sperziebonen (diepvries) 2 eetl. uiringen (diepvries) 2 a 3 eetl. rode pesto 4 eetl. olijfolie peper en zoutVerhit 2 eetl. olijfolie in een b... bekijk recept »
4 gepelde biefstukken van elk 180 g30 g boter1 klein glaasje cognac1 dl room1 dl ingekookte fond40 g groene peperbolletjes, uitgelektzout1 bosje water- of tuinkers- Bak de biefstukken 2 à 3 min. aan elke kant in een pan met de helft van de boter. Zou... bekijk recept »
voor 4 personen: 4 kogelbiefstukjes van zon 150 gram elk 25 gram boter 1 eetlepel olijfolie wat peper en zout 8 gehalveerde sjalotjes 2 dl rode port 1 dl rode wijn 5 dl runderbouillon 50 gram in blokjes gesneden koude boterVerhit de 25 gram bot... bekijk recept »
voor 4 personen: 4 kogelbiefstukjes van 125 gram 1 eetlepel olijfolie zout en peper 25 g boter 8 sjalotjes, gehalveerd 2 dl rode port 1 dl rode wijn 5 dl runderbouillon 50 g koude boter, in blokjes gesneden 8 plakjes ontbijtspek en 200 g sperziebonen... bekijk recept »