Recepten met zeebaars

143 recepten met zeebaars

Zeebaars

Zeebaars Lengte ± 65 cm. Er zijn wel 300 soorten zeebaars. De afmetingen variëren van 0,05 tot 300 cm. In Europa komen 15 soorten voor.

Dambord Van Zeebaars En Tarbot Met Tomatensaus

1 zebaarsfilet van 350 gr 1 tarbotfilet van 350 gr 8 langoestinestaarten 100 gr fijne sperziebonen 1 rode paprika enkele blaadjes basillicum enkele toefjes peterselie peper en zout voor de saus: 100 gr groene selderij 1 wortel 1 ui 2el olijfolie 1/2 ... bekijk recept »

Gestoomde Zeebaars Met Gestoofde Appelen En Balsamicoazijn

2 kopjes droge witte wijn 2 kopjes water 1 eetlepel zout 8 grote slabladeren 4 zeebaars filets 2 appelen geschild en in partjes van 1cm gesneden oude balsamiso (Modena) 8 verse laurierblaadjes versgemalen peper en zout naar smaak Leg de bladeren op ... bekijk recept »

Gestoomde Zeebaars

Zeebaars (van de markt of een goede viswinkel1 baars pp) pasta (lekkere in hemelsnaam! bv fettucini all&primeuovo van Barilla) courgettes rucola 3-5 sjalotjes Visjes in stoompan (evt rolletjes van maken mbv een cocktailprikker, zeebaars is er stevig ... bekijk recept »

Gegrilde Zeebaars Met Anijs

1 hele zeebaars (1,2 kg) 4 koffielepels olijfolie 2 koffielepels pastis 2 bosjes venkelblaadjes 1 eetlepel anijszaadjes 1 citroen zout en witte peper Meng de olie en de pastis in een kom. Was en droog de vis (verwijder eerst de ingewanden). Smeer de ... bekijk recept »

Geroosterde Zeebaars Met Basilicum, Geconfijte Venkel, Olijf

4 x 200 g zeebaars 12 mini-venkeltjes 20 kerstomaatjes 1 bot basilicum 2dl olijfolie sap van 1 limoen pepergrof zout suiker. Voorbereiding Fijntjes de venkel versnijden. De stengels apart houdener lange linten van snijden en frituren op 170?. Vier mo... bekijk recept »

zeebaars met een korst van parmezaanse kaas en met tijm geroosterde groenten

100 g versgeraspte parmezaanse kaas 25 g vers wittebroodkruim schil van een ½ citroen 4 zeebaarsfilet van ± 175 g per stuk, met vel 2 eieren, losgeklopt 8 el olijfolie 25 g boter zout en peper naar smaak voor de groenten: 250 g courgette, in plakjes ... bekijk recept »

Op vel gebakken zeebaars met een puree met

800g zeebaars 1 venkel 1 flesje tripel graanmosterd peper, zout nootmuskaat 4 eierdooiers boter boter aardappelen 4 rivierkreeftjes donkerbruine suiker 1 limoen 1/2L gevogeltefond1. -Kook de tripel in, tot de helft overblijft2. -Kook de aardap... bekijk recept »

Aardappelcurry met zeebaars

4 grote, vastkokende aardappelen 4 zeebaarsfilets 2 wortelen 200 g shiitakes 1 paksoi 1 ui 2 el currypasta (type panang curry - milde Thaise curry) 5 dl visbouillon 2 dl kokosroom 2 el vissaus 2 el sesamolie 4 stengels citroengras 5 cm gemberworte... bekijk recept »

Zeebaars met kruidenrisotto en romesco

50 g risotto rijst 1 ui 1 fles droge witte wijn 50 g gerapste parmezaanse kaas 2 eetlepels Solo 600 g zeebaarsfilets 1 theelepel oregano 20 spaanse mosseltjes 1 rode paprika (geschild en ontdaan van zaadjes) 1 handvol gebroken amandelen peper ... bekijk recept »

Zeebaars met tomatenrisotto

600 g zeebaarsfilet 100 g risotto rijst 1 blokje knorr finesse groentebouillon 1 sjalotje Solo 12 sugar snaps 2 tomaten 100 cl witte wijn grof zeezout1. Los het bouillonblokje op in een halve liter warm water en voeg er ook de wijn bij. 2. Pel en ... bekijk recept »

Pagina 6 van 15