Recepten met tilapia

241 recepten met tilapia

Tilapia

Tilapia Lengte 35 cm. Leeft in Afrika en Israël. Matig vet. Wordt veel ingevroren. Leeft van plankton en waterplanten.

Vispakketjes met truffelpasta uit de oven of van

4 stuks witvisfilets ( kabeljauw pangasius, tilapia) 8 teen knoflook 1 handje worteltjes 1 handje peultjes 1 `bakje champignons 1 bakje cherry tomaatjes 3 lente uitjes 1 citroen in vieren gedeeld aluminium flolie1. Lekker uit de oven of van de b... bekijk recept »

Waterzooi van vis en scampi

2 st Wortelen 3 takken Bleekselder 1 st Prei 100 gr Sojascheuten 18 st Scampi 200 gr Kabeljauw 200 gr Zalm 200 gr tilapia 1 st sjalot 1 dl Witte Wijn 2 dl Visbouillon 1/2 dl room 100 gr Peultjes 2 st Tomaten bindmiddel Pezo Kerrie Bieslook ... bekijk recept »

Spaans vispotje met chorizo, olijven

1 kg vastkokende aardappelen 3 rode uien 75 g chorizo (stukje) 500 g stevige visfilet (bijv. tilapia of zalm) 4 eetlepels vloeibare margarine met olijfolie 2 eetlepels tomatenpuree 75 g ontpitte knoflookolijven 1 Knorr Bouillonketeltje Groenten 1... bekijk recept »

Oosters vispannetje met pijpajuin

1 blokje Knorr Finesse Bouillon Tuinkruiden 400 g rijst 6 pijpajuinen 1 kleine rode peper 100 g wortels 2 eetlepels vloeibare boter 2 pakjes (van 300 ml) soep Knorr Sensations Wortel met Kokosmelk 500 g broccoliroosjes 500 g stevige visfilet (b... bekijk recept »

Visschotel met chorizo

1 kg aardappelen 500 g visfilet (bv. schelvis, tilapia of pangasius) 50 g chorizo 1 rode paprika 400 g prinsessenboontjes 1 Knorr Bouillonketeltje Vis 2 - 3 el Maïzena Express voor Witte Saus 1 rol bladerdeeg (koelvers, 230 g) 50 ml light ... bekijk recept »

Geroerbakte noedels met vis

400 g woknoedels ketjap manis 25 g verse gemberwortel 2 teentjes knoflook 200 g prei 1 kleine kool (ongeveer 400 g) 6 worteltjes 400 g stevige visfilet, bijv. tilapia of zalm 2 el Solo Vloeibaar 1 -2 el citroensap1. Kook de noedels in kokend wate... bekijk recept »

Visfilets met een knapperig korstje

1 zakje goede kwaliteit instantaardappelpuree met melk 50 g cornflakes 1 ei 4 dikke stevige visfilets (totaalgewicht 350 g), bijv. tilapia 600 g sperziebonen 5 el Solo Vloeibaar 2 el cocktailuitjes1. Bereid de aardappelpuree volgens de aanwijzinge... bekijk recept »

Eigengemaakte vissticks, met puree en snijboontjes

1 kg kruimige aardappels 2 uien 600 g snijbonen 400 g stevige visfilet (bijv. tilapia) 150 g Corn Flakes 1 ei 50 g bloem 4 el Solo Vloeibaar 3 el creme fraiche nootmuskaat 1. Schil de aardappels en snijd ze in vieren. Kook de aardappels in ca. 2... bekijk recept »

Slanke vis uit de oven met een Italiaans tintje

1 scheut citroensap olijfolie 150 gr geraspte kaas (oud of belegen) 2 teen knoflook geperst oregano en basilicum naar smaak 8 tros of romatomaten 600 gr witvis ( pangasius , tilapia of kabeljauw naar keuze) 1 scheut witte droge wijn peper en zou... bekijk recept »

Garnalen In Tomaten-fetasaus

500 g pruimtomaten (pomodori) of trostomaten 3 teentjes knoflook 1 laurierblaadje mespuntje kaneelpoeder 6 sjalotjes 6 eetl. olijfolie 1 snufje zout versgemalen (zwarte) peper 200 g feta 1 bosje lente/bosuitjes 2 eetl. ouzo of pernod 250 g garnalen ... bekijk recept »

Pagina 24 van 25