Recepten met tilapia

241 recepten met tilapia

Tilapia

Tilapia Lengte 35 cm. Leeft in Afrika en Israël. Matig vet. Wordt veel ingevroren. Leeft van plankton en waterplanten.

Retro-menu/Gegratineerde Visschelp

2 plakjes citroen 150 g witvisfilets (koolvis,tilapia,zeewolf kabeljauw.) 200 ml . melk 100 g gekooktegepelde (Hollandse) garnalen 2 eetl.fijngehakte peterselie 30 g boter 30 g bloem 100 ml slagroom zout en versgemalen peper ca.3 eetl.paneermeel 20 g... bekijk recept »

Zarzuela

1 kg mosselen schoongemaakt1 grote inktvis zonder tentakels in dunne ringen12tomaten ontpelt en zonder zaad in stukjes2 el tomaten puree500 gr stevige vis zoals victoriabaarstilapia en zalm in stukken van ca 5 cm6 el olijfolie20 gr boter1 gesnipperde... bekijk recept »

Mediterrane vissoep

1 zakje saffraan, de draden gestampt 500 gm visbouillon, heet 1 kleine ui, gesnipperd 3 tenen knoflook, gehakt 1 kleine prei, fijngesneden 2 eetlepels olijfolie 2 blikjes tomatenblokjes 1 eetlepels suiker 2 stengels bleekselderij, in plakken 1/2 klei... bekijk recept »

Mediterrane vissoep

1 zakje saffraan, de draden gestampt 500 gm visbouillon, heet 1 small ui, gesnipperd 3 tenen knoflook, gehakt 1 small prei, fijngesneden 2 eetlepel(s) olijfolie 2 blikjes tomatenblokjes 1 eetlepel(s) suiker 2 stengels bleekselderij, in plakken 1/2 sm... bekijk recept »

Mediterrane vissoep

1 zakje saffraan, de draden gestampt 500 gm visbouillon, heet 1 small ui, gesnipperd 3 tenen knoflook, gehakt 1 small prei, fijngesneden 2 eetlepel(s) olijfolie 2 blikjes tomatenblokjes 1 eetlepel(s) suiker 2 stengels bleekselderij, in plakken 1/2 sm... bekijk recept »

Gegratineerde visschelp

2 plakjes citroen 150 g witvisfilets (koolvis, tilapia, zee; wolf, kabeljauw) 200 ml melk 100 g gekookte, gepelde (hollandse) garna; len 2 eetl. fijngehakte peterselie 30 g boter 30 g bloem 100 ml slagroom zout en versgemalen peper ca. 3 eetl. pane... bekijk recept »

Vis in een pannetje

4 struikjes witlof 250 g champignons 1 prei 25 g boter 600 g visfilets, bijvoorbeeld zalm of sch; ol zout en versgemalen peper 1/4 l visbouillon (van tabletten) 1/4 l witte wijn 100 g gekookte, gepelde hollandse garnale; n 2 eetl. fijngeknipte biesl... bekijk recept »

Gegrilde visfilets met groene paprika en sinaasappel

2 handsinaasappels 1 citroen 2 groene paprika's 2 eetlepel(s) olijfolie 4 visfilets van ca. 150 gram (bijvoo; rbeeld tilapia) 1 zout 1 peper Voorbereiden: Schil de sinaasappels. Verwijder alle witte velletjes. Snijd met een scherp mes het vruchtvlees... bekijk recept »

Mediterrane vissoep

1 zakje saffraan, de draden gestampt 500 gm visbouillon, heet 1 small ui, gesnipperd 3 tenen knoflook, gehakt 1 small prei, fijngesneden 2 eetlepel(s) olijfolie 2 blikjes tomatenblokjes 1 eetlepel(s) suiker 2 stengels bleekselderij, in plakken 1/2 sm... bekijk recept »

Vistortilla's uit de oven

600 gram (diepvries) witfvisfilet (kabeljauw, koolvis, tilapia, pangasius)2 citroenen uitgeperst1 theelepel paprikapoeder4 eetlepels gehakte bieslook2 vleestomaten zonder zaadjes, in miniblokjes1 ui gesnipperd8 tortillawraps (25 cm doorsnede)1 vleest... bekijk recept »

Pagina 21 van 25