107 recepten met tarbot
100 g boter truffelschilfers 3 cl droge vermout 1 gehakte sjalot 10 cl gevogeltebouillon 12 groene asperges peper 800 g tarbotfilets zout1. Giet de truffelschillen af en vang het vocht op. 2. Smelt 30 g boter op een zacht vuur met zout, peper en het... bekijk recept »
500 g tarbotfilet 3 kleine courgettes 1 citroen 3 soeplepels olijfolie 2 soeplepels olijfolie met citroen 1 handvol basilicumblaadjes vijfbessenpeper en zout1. Verdeel de vis in 4 porties, overgiet met olijfolie met citroen, bestrooi met peper en laa... bekijk recept »
5 bloemig kokende aardappel4 tarbotfilets (van 150 g)4 plakjes parmaham2 wortelen250 g broccoli3 gedroogde tomaten (op olie)boter2 el citroensap (waarvan 2 el voor de vinaigrette)5 el olijfolie (voor de vinaigrette)1 el basilicum (gehakte)0.5 teentje... bekijk recept »
Ca. 80 gr. tarbot per persoon Dijon-mosterd 3 witte boterhammen Bereidingswijze Smeer de tarbot aan de graatzijde licht in met wat Dijon-mosterd. Neem de witte boterhammen en snij de randjes eraf. Rasp ze door een (bol)zeef. Leg de tarbot met de most... bekijk recept »
4 kleine tarbot 2 dl. visbouillon 150 gr. koude boterin klontjes 1 takje tijm Zout Peper Bereidingswijze Verhit de visbouillon. Pocheer de tarbot gedurende circa 10 minuten in de hete visbouillon. Breng in de tussentijd de visbouillon met de tij... bekijk recept »
1 sjalot boter of olijfolie 150 g risottorijst 1 groot glas champagne (of witte wijn) bouillon 1/2 bosje kervel 1/2 bosje waterkers visfumet (of tablet visbouillon) 2 eidooiers princesseboontjes peultjes 4 tarbotmoten zeekraal Hulpmiddel... bekijk recept »
500 gr tarbotfiletpeper en zout100 cc droge witte wijn1 liter visbouillon1 kg forel filet300 cc visbouillon300 cc witte wijn20 gr gelatine2 komkommers400 gr bladspinazie500 cc room30 gr peterselie30 gr bieslook30 gr zuring250 gr forellen eitjes75 cc ... bekijk recept »
Voor 2 personen: 8 scampi 250 gram tarbotfilet 1,5 dl droge witte wijn 1/2 dl slagroom 100 gram boter basilicum 4 artisjokbodems 1 sjalotje cayennepeper zout, peper citroensapSnij de tarbot in blokjes van 2 bij 2 cm. Pel de scampi en haal er de darm ... bekijk recept »
40 cl verse room 2 preiwitten 40 g boter 1 citroen 2 sjalotten 250 g grijze garnalen 5 cl cognac 25 cl visfumet 5 cl xeres azijn 80 g selderij 600 g tarbotfilets 2 koffielepels droge visfond 4 cl sesamolie 25 g tuinkers 5 cl arachide-olie 80 g wortel... bekijk recept »
Voor 4 personen: 4 tarbotfilets à 150 gram versgemalen peper zout 2 vleestomaten 1 winterwortel 1 stengel bleekselderij 1 prei 2 eetlepels gehakte dille (vers of diepvries) 2 eetlepels olijfolie 2 eetlepels witte wijn of visfond bakpapier of aluminiu... bekijk recept »