43 recepten met snoekbaars
Voor 4 personen:4 stuk snoekbaarsfilet80 gr. champignon2 vleestomaten20 gr. peterselie20 gr. dragon20 gr. tijm4 el. broodkruim20 gr. boterOlie400 gr. tagliatelle100 gr. lamsoor1.5 dl. saus, Hollandse2 el. mosterd, grove1 klontje boter, gesmolten- Was... bekijk recept »
600 gr. Opperdoezen (aard). 4 snoekbaars filets, 125 gr. 20 grote garnalen (rauw) 1 dl. slagroom balsamico azijn olijfolie zout & peperVerwarm de oven voor op 190 graden, hetelucht 170 graden. Snijd 8 rauwe garnalen fijn. Kook de aardappelen ga... bekijk recept »
Voor de court-bouillon: 2 liter water 1 pond graten van witvis sap van 2 citroenen of 2 eetlepels witte azijn 1 dl droge witte wijn halve ui halve wortel halve prei 10 peterseliestelen peperkorrels 200 gram snoekbaarsfilet p.p. halve courgette olijfo... bekijk recept »
4 stukken snoekbaarsfilet van 150 g versgemalen zwarte peper sap van 2 limoenen 1 komkommer 75 g waterkers 25 g cashewnoten, grof gehakt 3 eetlepels rijstolie of zonnebloemolie 3 eetlepels sojasaus 2 eetlepels sesamolie 2 eetlepels gefermenteerde zwa... bekijk recept »
600-800 g (diepvries) snoekbaarsfilet 2 eetlepels citroensap peper, versgemalen 2 teentjes knoflook, fijngehakt 5 sjalotjes of 2 uien, gesnipperd 3 vleestomaten 1 courgette 4 eetlepels olijfolie 200 ml droge witte wijn 1 eetlepel verse tijm of rozema... bekijk recept »
1 kilo schoongemaakte in vier gelijke stukke verdeelde gefileerde snoekbaars enkelel takjes venkel 3 eetlepels olie peper zout mespunt rozemarijn. Vermeng de olie met het zout en peper en de kruiden en bestrijk hiermee de vis. Leg de vis zo dich... bekijk recept »
4 ronde plakken bladerdeeg (doorsnee 10 cm) 100 gram spinazie 150 gram snoekbaarsfilet 0,5 liter visfumet 4 middelgrote trostomaten (niet te rijp) Voor de saus: 1 uit 1 dl witte wijn 1 dl room 75 gram boter peper/zout Voor de garnering: 4 blaadjes sa... bekijk recept »
1 prei 2 eetl. boter 3 bosuitjes met groen 100 gr. champignons 1 kg. gefileerde snoekbaars dille 2 dl. droge witte wijn 1 bekertje creme fraiche 100 gr. hollandse garnalen cayennepeper De prei snijden en in hete boter fruiten. De bosuitjes in 2 a 3 c... bekijk recept »
120 gr snoekbaars 20 gr verse tonijn 1 gamba peterselie casino brood truffelpasta peper zout witte wijn/ curry saus lamsoren Bedek de snoekbaars met het peterseliebroodkruim bak hem in de olijfolie tot dat hij goudbruin is. op een bakplaatje leggen... bekijk recept »
4 grote 0f 8 kleinere filets van verse snoekbaarssamen ca. 750 gram 200 gram verse gefileerde Noorse zalm 3 dl droge witte wijnzoals Pinot Blanc(Elzas) zout 8 zwarte peperkorrelsgeplet 1 klein laurierbladverkruimeld 1 grote uiin ringen gesneden 2? dl... bekijk recept »