413 recepten met makreel
Er zijn veel soorten maar de soort die wij kennen is meestal zo'n 35 cm. lang. Regelmatige aanvoer uit de Noord-Atlantische Oceaan en uit de Noordzee. Stevig vlees met veel smaak. Leent zich uitstekend om te roken of warm te 'stomen'.- 8-10 eetlepels olijfolie of andere olie - 250 gr. in dunne plakken gesneden uien - 250 gr. gepelde vleestomaten - 2-3 geperste teentjes knoflook - dunne schil van 1/4 goed geboende sinaasappel - wit van 1 middeldikke prei - 800 gr. panklare verse ... bekijk recept »
350 g spaghetti 500 g sperziebonen 3 middelgrote uien 3 teentjes knoflook 2 citroenen 10 cherrytomaatjes 1 klein bosje verse peterselie (ongeveer 20 g) 200 g gerookte visfilets, bijv. zalm, forel, makreel of schelvis 3 el Solo Vloeibaar Light 6 ... bekijk recept »
Kijk bij de bereidingen1. Allemaal lekker bij de visgourmet, maar ook over gestoofde, gegrilde en gebakken vis. Heerlijk bij kibbeling of een lekkerbekje of bij de gebakken mosselen. Het zijn stuk voor stuk goede smaakmakers. Sommige kun je ook krijg... bekijk recept »