1000 recepten met kabeljauw
750 gr kabeljauw4 dl visboillon750 gr spinaziepeperzoutnootmuskaat40 gr boter30 gr bloem3 dl melk75 gr parmezaanse kaas1 dl koffieroom *Kabeljauw 10 min laten pocheren in de bouillon *Spinazie in vergiet laten uitlekken, op smaak maken met peper, zou... bekijk recept »
1 pkg tarly (250 g, honig) 2 teentjes knoflook 3 eetlepel(s) olijfolie 1 zak italiaanse groentemix (400 g,; ah) 1 pak ah passato di pomodoro (500 g) 1 visbouillonblokje 1 eetlepel(s) gedroogde italiaanse keukenkruiden 1 schaaltje kabeljauw (ca. 400 g... bekijk recept »
1 ui Boter 2,5 dl droge witte wijn Sap van 1/2 citroen 300 g kabeljauwfilet 100 g gepelde garnalen 100 g gekookte mosselen (zie tip) 50 g bloem 1 eierdooier 0,5 dl room 100 g Gouda met brandnetels Enkele takjes dille Zout Pel de ui en snipper hem fi... bekijk recept »
10 grote garnalen 1 eetlepel citroensap 400 gr tongschar- (of wijting)filet 2 eiwitten 2 dl creme fraiche Zout Peper 40 gr boter 4 sjalotten, fijngehakt 150 gr champignons, fijngehakt 4 eetlepels peterselie, fijngehakt 450 gr bladerdeeg (10 plakjes) ... bekijk recept »
400 gram kabeljauwfilet2 eetlepels peterselie2 eetlepels paneermeel1 grote rode ui, in ringen150 gram wortel, in dunne reepjes (julienne)2 eetlepels Calvé Slasaus Naturel4 hamburgerbroodjes75 gram gemengde sla4 eetlepels Calvé Chunky Bu... bekijk recept »
300 gr kabeljauw filet 1 liefst bio citroen alleen de rasp 1 klein bosuitje in zo dun mogelijke ringetjes olijfoliepeper en zout uit de molen 1 el Griekse of Turkse yoghurt 2 broodjes naar keuze1. Spoel de kabeljauw en dep de vis droog. Vet een ov... bekijk recept »
200 gr kabeljauw 100 gr grijze gepelde garnalen 2 rode uien, in halve ringen 1 rode paprika, in fijne halve reepjes 2 teentjes look 400 gr tomatenblokjes (doos) 1,5 liter visbouillon (blokje) 2 el gehakte bladpeterselie olijfolie 1. Stoof de u... bekijk recept »
2 kabeljauwfilets ca.150 gr per stuk peper 1 volle eetlepel kerriepoeder 1 ui heel fijngehakt 1 teen knoflook fijngehakt 2 cm.verse gemberwortel fijngehakt 1 kaneelstokje 1 eetlepel citroensap 200 ml kokosmelk 4 eetlepels olie Snijd de kabeljauwfilet... bekijk recept »
4 stukken kabeljauwfilet a 75 grzout en versgemalen zwarte peper1 volle el milde kerriepoeder1 uiheel fijn gehakt1 teen knoflookfijngehakt2 cm verse gemberwortelfijngehakt1 kaneelstokjegebroken3 pandanblaadjes (toko)1 el citroensap200 ml kokosmelk (b... bekijk recept »
- 1 envelopje saffraan - 2 tenen knoflook - 600 gr kabeljauwfilet - 1 dl olijfolie - 4 tomaten - 1 bosje Provenciaalse kruiden - 1 ui - 1 dunne prei - 1 stengel bleekselderij - 3 visbouillontabletten - 150 gr fruit de mer - 1 eetlepel tomatenpuree -... bekijk recept »