1000 recepten met kabeljauw
Koudwatervis uit de Noordelijke wateren. Zeer geliefde consumptievis; ook omdat tong en tarbot bijna niet meer te betalen zijn. Uitstekende zwemmer die grote afstanden aflegt om te paaien. Wordt vers en ingevroren aangevoerd. Stevig wit zeevlees. Kan op alle manieren klaar gemaakt worden.1 1 UI 1 1 AARDAPPEL 1 WIT WIT VAN PREI 1 1/2 POMPOEN 1 EETLEPEL BOTER 2 2 SAP VAN SINAASAPPELS 1 1/2 LITER GROENTE-OF VISBOUILLON 1 FRITUUROLIE 2OO GR KABELJAUW 1 DL ALPRO SOJA CUISINE 1 EETLEPEL ITALIAN MIX1. 1/SNIJ DE UI,DE AARDAPPEL,DE PRE... bekijk recept »
1 bloemkool in roosjes 2,5 dl room 4 kabeljauwfilets 4 aardappelen in fijne frietjes 4 sneetjes gandaham olijfolie peper zout nootmuskaat bieslook 1. Kook de bloemkool net niet gaar, giet ze af en spoel onder koud water. Breng de room aan de koo... bekijk recept »
4 KABELJAUWFILETS 500 GR PRUIMTROSTOMATEN 3 TEENTJES KNOFLOOK 125 GR MOZZARELLA 2 EL GROENE PESTO 2 EL PIJNBOOMPITTEN 2,5 EL OLIJFOLIE 2 EL PROVENCAALSE KRUIDEN PEPER EN ZOUT 1. Snij het knoflook fijn, snij de mozzarella en de tomaten in schijfje... bekijk recept »
4 kabeljauwhaasjes 4 preien 800 gr krielaardappelen 1 teentje knoflook 8 zongedroogde tomaten 3 dl visbouillon 2 el olijfolie 1 kl tijm peper en zout 1. Voorbereiding: 2. (10 min.)3. - Snij het preiwit in schuine stukken van 2 cm en het groen ... bekijk recept »
200 g bloemige aardappelen 100 g kabeljauwfilet 1 eidooier 2 eiwitten 50 g bloem 50 g broodkruim 1dl mayonaise 2 el gehakte tuinkruiden zoals peterselie, kervel, basilicum, dragon 1. Kook de geschilde aardappelen gaar in licht gezouten water. Gi... bekijk recept »
2 limoenen 4 eetlepels Solo 2 eetlepels witte azijn 1 eetlepel kristalsuiker 1 boeketje verse koriander 700 g kabeljauw moten 1 stukje gember 2 teentjes fijngehakte look 2 eetlepels sojasaus 1. Bestrooi de visfilets met dungesneden reepjes gem... bekijk recept »
3 eetlepels Solo Vloeibaar 1 theelepel tijm 1 dl witte wijn 600 g kabeljauwfilet 4 porties gemenge sla 4 eetlepels zwarte olijven peper 1 rode ui 1. Ontpit de olijven en hak ze in grove stukken. Snipper de ui fijn. Doe de Solo in een pan en voe... bekijk recept »
1 raap 1 bussel peterselie 50 g Solo Zout 600 g wortelen Solo Frituurolie 600 g kabeljauwfilets 2 eetlepels bloem 1 gekookte rode biet peper 1. Maak de worteltjes schoon en snijd het grootste deel in schijfjes. 2. Laat een beetje Solo smelten, ... bekijk recept »
Solo Vloeibaar 1.5 dl light room 1 dl witte wijn 0.5 blokje Knorr Finesse Bouillon kip 800 g kabeljauwhaasjes 150 g broccoliroosjes 150 g courgette 100 g groene asperges 1 lente uitje 1 eierdooier 1. Verwarm de oven voor op 200 graden2. Snijd h... bekijk recept »
50 g bloem 3 dl witte wijn 200 g pistachenoten 4 eieren 50 g uien 500 g kabeljauwfilets 1 bosje basilicum 20 zwarte ontpitte olijven 300 g tomaten 2 eetlepels Solo vloeibaar 1. Kruid de vis met peper en zout, wentel in bloem en vervolgens in d... bekijk recept »