1000 recepten met kabeljauw
300 gr kabeljauwfilet (in plakjes) zout naar smaak 1 venkelknol met loof (in dunne plakken) 1,5 el bloem 2,5 el olijf- of zonnebloemolie 115 gr gekookte tuinbonen uit blik 1,5 sjalotje (fijngesneden)3 el visfond 7,5 cl Hoegaarden witbier1 klontje bot... bekijk recept »
600 gram diepvrieskabeljauwfilet (Vismarine), ontdooid1 citroen2 eetlepel mosterd20 centiliter kookroom2 sneetje niet te vers witbrood, fijn verkruimeld100 gram zachte geitenkaas, verkruimeld2 eetlepel gehakte peterselie of bieslook of 2 theel. gedro... bekijk recept »
400 gram kabeljauwfilet, in 4 gelijke stukken1 theelepel geraspte citroenschil1 eetlepel bloem500 gram rauwe bieten, geschild2 takjes tijm3 eetlepel olijfolie1 bosje peterselie of kervel1 teentje knoflook20 gram gepelde pistachenoten50 milliliter oli... bekijk recept »
600 gram diepvrieskabeljauwfilet (Vismarine), ontdooid, in 4 portiessap van 2 citroenen8 eetlepel olijfolie4 tomaten, gehalveerd1 theelepel verse tijm of 1/2 theel. gedroogd5 ansjovisfilets1 eetlepel gehakte verse rozemarijn3 courgettes, in small... bekijk recept »
600 gram kabeljauwfilet (Vismarine), ontdooid3 eetlepel bloem3 eetlepel arachideolie of vloeibaar bakproduct400 gram prei, in smalle ringen1 eetlepel kerriepoeder450 gram voorgekookte krieltjes, gehalveerd100 milliliter visbouillon200 milliliter kook... bekijk recept »
600 g kabeljauwfiletolijfolie2 teentjes knoflook1 el mosterd1 eiwit2 el bladpeterselie (gehakt)uit de molen peperfijn zeezout1. Verwarm de oven voor op 200° C. 2. Pel en plet de knoflook. Vermeng hem met 1 eetlepel olijfolie, de mosterd, het pane... bekijk recept »
800 g kabeljauwfilet5 tomaten (grof gesneden)250 g champignons (in plakjes)1 ui (fijngehakt)12 aardappelen (Nicola)10 cl extra vierge olijfolie0.5 g saffraandraadjes75 g tarwebloem20 g veldslapeperzout1. Maak de champignons schoon en snij in plakjes,... bekijk recept »
500 g kabeljauwfilet1 El citroensap400 g spaghetti150 g sluimererwten, diagonaal doorgesneden3 El olijfolie1 ui, gesnipperd1 teentje knoflook, geperst150 g gepelde roze garnalen1 El boter2 El bloem200 ml droge witte wijn200 ml room zout, peper1. Snij... bekijk recept »
24 lasagnevellen550 g kabeljauwfilet (in blokjes)200 g gerookte zalm (gesnipperd)1 broccoli1 ui250 ml room0.5 l melk2 bolletjes mozzarella (in plakjes)olijfolie50 g boter50 g bloemnootmuskaatpeperzout1. Verwarm de oven voor op 180 °C. 2. Maak eer... bekijk recept »
40 g boter40 g bloem125 ml warme visbouillon125 ml witte wijn1 theelepel mosterd sap van ½ citroen800 g kabeljauwfilet, in blokjes1 El verse room2 wortelen, in kleine dobbelsteentjes200 g doperwtjes (diepvries)250 g witte champignons, in 4 gesneden1 ... bekijk recept »