1000 recepten met kabeljauw
Koudwatervis uit de Noordelijke wateren. Zeer geliefde consumptievis; ook omdat tong en tarbot bijna niet meer te betalen zijn. Uitstekende zwemmer die grote afstanden aflegt om te paaien. Wordt vers en ingevroren aangevoerd. Stevig wit zeevlees. Kan op alle manieren klaar gemaakt worden.4 x 150 gram kabeljauwfilet 1 pakje risotto rijst 1 potje zongedroogde tomaten op olie 1 gram saffraan 2 dl. koks room 1 dl. visfond 1 dl. witte wijn 1 dl. gemberstroop 2 komkommers 200 gram roomboter 1 bosje basilicum Bak ondertussen de kabeljauwfi... bekijk recept »
500 gram kabeljauwfilet - 2 eetlepels citroensap - 2 uien - 2 teentjes knoflook - 1 theelepel sambal oelek - 2 eetlepels zonnebloemolie - 1 eetlepel roomboter (is niet echt nodig!) - 1 flinke theelepel gemberpoeder (djahe) - 1 flinke theelepel koenji... bekijk recept »
2 eetlepels olijfolie 1 zak roerbakmix (400 g) 2 zakken romige mosterdsoep (a 400 ml) 1/2 zakje verse peterselie (a 30 g) 1 schaaltje kabeljauwfilet (a 300 g) 1 stokbrood 75 g boter of margarine In soeppan olie verhitten. Groentemix ca. 3 minut... bekijk recept »
- 10 stukjes kabeljauw filets van ca. 75 g. Salsa: - 3 sjalot - 1 paprika rood - 1 rode peper - 3 knoflook - 300 g. pompoen(vruchtvlees) - 400 ml. jus d`orange - 2 theel. tomatenpuree - 1 eetl. gembersiroop - 3 theel. azijn Topping: - 150 g. zeekraal... bekijk recept »
? 2 eetlepels olijfolie ? 1 zak roerbakmix (400 g) ? 2 zakken romige mosterdsoep (a 400 ml) ? 1/2 zakje verse peterselie (a 30 g) ? 1 schaaltje kabeljauwfilet (a 300 g) ? 1 stokbrood ? 75 g boter of margarine In soeppan olie verhitten. Groentem... bekijk recept »
2 eetlepels olijfolie 1 zak roerbakgroentemix a 400 gram 2 zakken romige mosterdsoep a 400 ml van de AH-huistraiteur half zakje verse peterselie 1 schaaltje kabeljauwfilet a 300 gram 1 stokbrood 75 gram boter of margarine In soeppan olie verhitten. G... bekijk recept »
250 g kabeljauwfilet 250 g zalmfilet 2 venkelknolletjes 4 eetlepels olijfolie 300 g gesneden prei zout peper 450 g voorgekookte krielaardappeltjes 1 zak of blik (400 ml) romige mosterdsoep Spoel de visfilets af onder de koude kraan en dep ze droog.... bekijk recept »
250 g kabeljauwfilet 250 g zalmfilet 2 venkelknolletjes 4 eetlepels olijfolie 300 g gesneden prei zoutpeper 450 g voorgekookte krielaardappeltjes 1 zak of blik (400 ml) romige mosterdsoep - Spoel de visfilets af onder de koude kraan en dep ze droog. ... bekijk recept »
3 eetlepels olijfolie (extra vierge) 800 g kabeljauwfilet (met vel) zeezout peper (zwarte peper) 2 eetlepels peterselie (fijngehakt) 2 eetlepels granaatappelzaadjes 1 citroen Maak eerst de tahinsaus, kikkererwtensalade en saffraanrijst klaar, want de... bekijk recept »
500 g kabeljauwfilet (of een andere witte vissoort) gaar gesmoord in boter en gevlokt 450 g champignonsoep uit blik min of meer 100 ml water 1 grote pak kaas en uien chipsverkruimeld 100 g Cheddar kaas of belegen Goudse kaasgeraspt 1. Meng water door... bekijk recept »